Hirdetés

Aktív témák

• hpszi

tag

válasz Veron #466 üzenetére

Nálam volt egy Acer TM2413 WLMi (512MB-os), azt 222eFt-ért kaptam a pcx-től (az Eknet-nél még olcsóbb) - nekem tetszett (leszámítva, hogy nem Centrinos és egy kicsit jobban melegszik, ezért ventilllál)
    ja, és csak ''fél'' akksija van (2200-as) - ez max 1,5h-t megy el (épp egy film, de legalább a végét biztos összeizgulod, hogy kitart-e addig az akksi :)

A többit nem ismerem, de ha filmnézésre (is) kell, akkor én ezt ajánlom (1280x800), meg amúgy is :C
    szerintem a 256MB RAM kevés, mert abból még lejön a 128MB a videoRAMnak és a maradék 128MB-al eléggé kínkeserves Kinlódsz XP - de olcsóbb 7-8eFt-al

A FuSi-t nézd meg azért élőben is, nekem nagy csalódás volt megfogni azt a gagyi műanyagot, a billentyűzet behajlik gépelés közben, amúgy technikailag, felszereltségben jó, de abból is van már ''fényes'' képernyős (ennek is kis akksija van)

A HP-k megbízható, ''fapados'' gépek (ebben az árkategóriában)

viszont, ha az idei Sulinetre akarod venni, akkor egy kicsit igyekezned kell, szerintem a gépet idén már nem is fogod megkapni, max. a számlát - sok raktár kifogyott és mindenki elment sielni

[Szerkesztve]

Aktív témák