- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wasquez #12668 üzenetére
Erről a gépről van szó egyébként?
www.hp.com/hpsc/doc/public/display?doc_ProBook6730s
Mert amit írtál, azt Google nem ismeri.Én csak a chipsetet néztem, az alapján tudom, h a GM45 az a Socket P-t kezeli.
Négymagos processzor többfázisú tápellátó áramkört igényel, ami ebben a gépben nincs meg. Ilyet ne is keress hozzá.
A T és a P között az a különbség, (ahogy a wikipediás felsorolásban is benne van), h a P betűvel kezdődőek 1/3-al kisebb TDP-vel rendelkeznek (ugyanakkora teljesítmény mellett).
T = 35W
P = 25WÍrtam, h bármelyik P7ezer, P8ezer, P9ezres processzor amit árban az aprón találsz 2-3ezer környékén, megfelel. Többet nem érdemes rákölteni, mert nagy előrelépés a jelenlegihez képest már nem lenne.
Jelenlegi: 2.1GHz, 2MB L2, 800FSB
Értelem szerűen ennél kell jobb. (órajel kábé marad ez, L2 tárat meg tudod növelni, és az FSB is több lesz)Egy SSD az ami, piszkosul fel tudja a gépet gyorsítani.
-
Mester9999
csendes tag
válasz
Wasquez #12668 üzenetére
Hello!
Segítséget szeretnék kérni egy laptop pontos meghatározásában (haver vette én még nem láttam)
Ennyit küldött róla de ebből nem sokra mentem mert rengeteg ugyanilyen van ami valamiben különbözik, szóval valaki tudna-e linket küldeni ha kideríti ebből a pontos laptopot és ebbe milyen videokártyád lehet rakni mert szerinte csak intel hd van benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Revolut
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged