Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wasquez #12668 üzenetére
Erről a gépről van szó egyébként?
www.hp.com/hpsc/doc/public/display?doc_ProBook6730s
Mert amit írtál, azt Google nem ismeri.Én csak a chipsetet néztem, az alapján tudom, h a GM45 az a Socket P-t kezeli.
Négymagos processzor többfázisú tápellátó áramkört igényel, ami ebben a gépben nincs meg. Ilyet ne is keress hozzá.
A T és a P között az a különbség, (ahogy a wikipediás felsorolásban is benne van), h a P betűvel kezdődőek 1/3-al kisebb TDP-vel rendelkeznek (ugyanakkora teljesítmény mellett).
T = 35W
P = 25WÍrtam, h bármelyik P7ezer, P8ezer, P9ezres processzor amit árban az aprón találsz 2-3ezer környékén, megfelel. Többet nem érdemes rákölteni, mert nagy előrelépés a jelenlegihez képest már nem lenne.
Jelenlegi: 2.1GHz, 2MB L2, 800FSB
Értelem szerűen ennél kell jobb. (órajel kábé marad ez, L2 tárat meg tudod növelni, és az FSB is több lesz)Egy SSD az ami, piszkosul fel tudja a gépet gyorsítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest