Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
válasz
Zsolti1987
üzenetére
Jah tudom, hogy a terheléstől függ, csak azért írtam, hogy nem konstans a hangja, tehát nem csak én képzelem azt, hogy rossz a hangja, hanem valóban az. Jah megolajozhatnám a régit, de szerintem egy hetet kibír így is vele, ha keveset van használva. Nem is nagyon van itthon olaj azt hiszem. Elvileg a hét második felére tudok szerezni máshonnan teljesen újat, garanciával tokkal vonóval. Köszi!
(#4819) börik39: Jah 16k-t biztos nem ér a cucc, mint ahogy írja Zsolti1987 is. Sokszor egy fajta zsanérral szerelnek több hasonló notebookot is. Lehet itt a hardverapró-n is lehetne találni bontottan, csak fel kellene túrni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx