- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
Asus notebook-ba SSD- helyeztem a HDD helyére. A HDD-t Caddy beépítő keretben behelyeztem az optikai DVD helyére.
Probléma, hogy a HDD-t nem látja a Notebook a Biosban.
Ha az SSD-t helyezem a beépítő keretben az optikai meghajtó helyére és a HDD-t hagyom az eredeti helyén akkor mindkettőt látja a Bios, de ebben a felállásban lassú a Windows, olykor el sem indul.Természetesen tiszta telepítést végeztem az SSD-re, úgy hogy közben nem volt behelyezve a HDD.
A fenti problémák miatt jelenleg csak az SSD van behelyezve.Kipróbáltam a HDD-t, behelyezve a Caddy keretbe és azt összekötve Sata - Usb kábellel, azt külső meghajtónak látja a win10, de én nem külső HHD-nek akarom használni.
Mit rontottam el? Talán a Caddy keret okozza a problémát?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft 1661 Thunderbolt Dock
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest