- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás008
tag
Sziasztok.
Notebook -hoz keresek csavarokat, Fujitsu Lifebook A512-es modellhez. Esetleg tudnátok mondani valamit vagy valakit ahonnan lehetne csavarokat rendelni laptophoz?
Köszi. -
Tamás008
tag
Sziasztok. A kedves szakértökhöz lenne kérdésem, gép fejlesztéssel kapcsolatban:
Van egy Asus X53Ke-Ap125 -ös régebbi laptopom, ebben szeretnék memóriát bővíteni. Azt tudom biztosan, hogy ddr2-es modulok mennek bele. Na mármost, a gondom az, hogy nem tudom, pontosan maximum mekkora mennyiségű memóriát képes kezelni. Jelenleg 2Gb-nyi van benne, 2x1Gb két slotban.
Szeretném a maximumra növelni a memória mennyiséget, csak a gondom az, mint ahogy feljebb írtam: Nem tudom mennyi a maximum memória mennyiség amit képes kezelni. 4Gb-ot valószínűleg simán kezel, de arra volnék kíváncsi, hogy vajon képes-e 8Gb-nyi memória kezelésére? Mit gondoltok?
Van egy képem Hwinfo32 nevű programból aminek a jelentésével nem vagyok tisztában, a memória információra vonatkozóan: [link]
Ez azt jelentené, hogy képes 8Gb memória kezelésére a laptop, vagy nem? Mit gondoltok képes lenne 2x4Gb ddr2-es ram modult dual chanelben kezelni?
Szakértők kérlek segítsetek. Előre is köszönöm. -
Tamás008
tag
Sziasztok.
A kedves szakértőkhöz lenne pár kérdésem.
Van egy Asus X53Ke Ap-125 laptopom. Ebben szeretnék processzort cserélni. Szeretném kicsit gyorsítani a laptopomat egy erősebb processzorral.
Jelenleg egy TurionX2 TL-52 es van benne, ezt szeretném kicserélni egy TurionX2 TL-68-asra.
Megtehetem-e? Működni fog a gép a TL-68-asal? Vagy esetleg milyet tehetnék bele mást ami gyorsabb mint a jelenlegi TL-52 és működne?
A gépen az Asus által a géphez legutoljára kiadott bios verzió van a 212-es.
Előre is kösz a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest