- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Sziasztok,
Dell Inspiron N7110 laptophoz keresnék es kis segítséget kijelző ügyben. Távgyógyítok, és nagyon úgy néz ki, hogy egy sor pixel egyszerűen megadta magát.
Topikban elvétve kijelzőről is van szó, utána is néztem a magyar használtaknak és zugboltoknak, 40k környékén van csere. Gondoltam bevinni esetleg egy nevesebb szalonba, csak ott meg már gondolom azért is rám rónák a költséget, ha csak szóbaállnak velem. Szedtem már szét a masinát, nem hiszem hogy gondot okozna a csere.
Elképzelhető, hogy javítható? 40pin-es csatlakozó csere vagy esetleg a ribbon kábel?
Amazon-ról 24k-ért bejönne a csoda, talán ott nem sérülne annyira. Ezért ezen gondolkozok jelenleg.
Ti mit javasolnátok? Van valamilyen jónevű bontó, ahol még nézzek utána? Gyanítom hogy ennyit már a vas nem is ér, mint amennyit most rá kellene költeni, de hát fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest