Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Sziasztok,
Dell Inspiron N7110 laptophoz keresnék es kis segítséget kijelző ügyben. Távgyógyítok, és nagyon úgy néz ki, hogy egy sor pixel egyszerűen megadta magát.
Topikban elvétve kijelzőről is van szó, utána is néztem a magyar használtaknak és zugboltoknak, 40k környékén van csere. Gondoltam bevinni esetleg egy nevesebb szalonba, csak ott meg már gondolom azért is rám rónák a költséget, ha csak szóbaállnak velem. Szedtem már szét a masinát, nem hiszem hogy gondot okozna a csere.
Elképzelhető, hogy javítható? 40pin-es csatlakozó csere vagy esetleg a ribbon kábel?
Amazon-ról 24k-ért bejönne a csoda, talán ott nem sérülne annyira. Ezért ezen gondolkozok jelenleg.
Ti mit javasolnátok? Van valamilyen jónevű bontó, ahol még nézzek utána? Gyanítom hogy ennyit már a vas nem is ér, mint amennyit most rá kellene költeni, de hát fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx