Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
-
HELLAFLUSH
őstag
sziasztok!
új vagyok még a témában, szóval nézzétek el nekempár napja vettem a Media Marktban egy Lenovo Ideapad 110-15ISK notebookot 4GB DDR4 rammal és ezt szeretném bővíteni még +4GB-al, ha tennék még bele +ramot akkor garancia vesztéssel járna?
az egész burkolatot le kellene róla szednem, mert csak úgy lehet hozzá férni.segítséget előre is köszönöm
update: néztem a bővítésről videót de úgy látom, hogy ami benne van 4GB ram az az alaplapra van integrálva...mennyi az esélye, hogy amit vennék ramot bele működne-e vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest