- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Sziasztok,
Dell Inspiron N7110 laptophoz keresnék es kis segítséget kijelző ügyben. Távgyógyítok, és nagyon úgy néz ki, hogy egy sor pixel egyszerűen megadta magát.
Topikban elvétve kijelzőről is van szó, utána is néztem a magyar használtaknak és zugboltoknak, 40k környékén van csere. Gondoltam bevinni esetleg egy nevesebb szalonba, csak ott meg már gondolom azért is rám rónák a költséget, ha csak szóbaállnak velem. Szedtem már szét a masinát, nem hiszem hogy gondot okozna a csere.
Elképzelhető, hogy javítható? 40pin-es csatlakozó csere vagy esetleg a ribbon kábel?
Amazon-ról 24k-ért bejönne a csoda, talán ott nem sérülne annyira. Ezért ezen gondolkozok jelenleg.
Ti mit javasolnátok? Van valamilyen jónevű bontó, ahol még nézzek utána? Gyanítom hogy ennyit már a vas nem is ér, mint amennyit most rá kellene költeni, de hát fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest