Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz Tdizsolt #13484 üzenetére

Hát nekem már az 500gigás SSD is kicsapta a biztosítékot, pláne, h régebben vetted, amikor még drágább lehetett.. :DDD

Ja igen, azt akartam még mondani, h az SSD már eléggé meg kellett, h dobja a gép sebességét, a processzor-csere nem lesz ilyen jelentős ez után már.
    Én első körben egy i5-öst vennék ~7ezer környékén, ha azzal érzel valami javulást, akkor esetleg érdemes belevágni az i7-esbe is, mert az is fog még picit hozzátenni, de ha nem sokat gyorsít, akkor az i7-est már nem kell megvenned.
    Viszont mivel nálad nem a pénzen fog múlni, így nem tartalak vissza a fullos procitól.

De lehetőleg azért próbáld bele mielőtt kifizeted, mert pár százalék esély megvan, h az i7-eseket nem viszi. Sajnos itt a topicban olyan gépeknél, ami nem fodult meg a kezeink között, csak elméleti tanácsokat tudunk adni, ennyire nem mélyedtem bele az internet bugyraiba, h a Te laptopod valami orosz nyelvű fórumban esetleg szerepelt-e már, h beleraktak i7-est, és elindult vele.
    Megesik néha, h egy-egy gép nem visz valamit, ami a specifikációik alapján mennie kellene benne, pláne, h más gyártók hasonló chipsetes gépeikben gond nélkül ment.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés