- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu1981
csendes tag
Sziasztok! Némi segítségre lenne szükségem. Kaptam ajándékba egy Acer Aspire 9410Z (9413-100) sorozatú laptopot. Frissítettem rajta egy kicsit, vettem bele egy 64GB-os Adata SSD-t, tettem rá Windows 10-et, gyönyörűen működik egy dolgot leszámítva, hogy a processzor teljesítményével nem vagyok kibékülve. 480p/540p felbontásig gond nélkül viszi a videókat, de efölött már elég nyögve nyelős, és hát jó lenne ha legalább 720p-ig nem lenne gondja. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek milyen procit tudnék én ebbe nagyobbat tenni? A gép legfontosabb adatai:
CPU típusa Mobile DualCore Intel Pentium T2080, 1733 MHz (13 x 133)
Tokozás típusa 479 Ball uFCBGA / 478 Pin uFCPGA
Északi híd Mobile Intel Calistoga-PM i945PM
Rendszer BIOS dátuma 12/25/06Vaterán és hardveraprón szoktam első sorban vásárolni itt nézelődtem, és egy Intel Core 2 Duo T7500 procit találtam amiről úgy gondolom, hogy a teljesítménye már elég lenne arra amire nekem kell, csak nem találtam rá egyértelmű választ, hogy tényleg jó lenne-e bele. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek megvehetem én ezt a procit, vagy esetleg tudnátok ajánlani valami jobbat? Legalább annyit, hogy milyen típusjelű procikat keressek. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Hp Thunderbolt dokkoló 230W G2
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest