- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
Ez az "uj" nagyon regi gepem folyton meglepetest okoz nekem
Eloszor amikor szetszedtem. Alu otvozet a vaza, minden rogzitve van csavarral, semmi sem pattintos, egyben van mint a beton.
Masodszor, amikor bedugva felejtettem a toltojet nehany napig, aztan amikor kihuztam belole csodalkoztam hogy nem allt le. Nezem az akku ikont, 73%-ot mutat. Bedugtam ujra egy napra es felment 100%-ra es birja, netezes kozben kb. 1-1,5 percenkent csokken 1%-ot, igy ovatos becsles szerint is kibir 1 orat es
2002-es a gep, 14 eves
Harmadik hogy megjott az 1gb memoria, igy most 1256mb van benne es ez jelentosen felgyorsitotta a gepet, most kb. olyan gyorsmint a 2012-es netbook-om, pedig abban ssd van. Kivancsi vagyok mostmar nagyon, hogy milyen lesz ssd-vel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest