- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee #11902 üzenetére
Lehet azt nem annyival viszi, nem emlékszem pontosan, de a Chipset biztos GL40, megnéztem a felíratot rajta mikor pasztáztam.
Egyébként visszaraktam a T4500-at. Csendesebb. De ez is maxon pörög, szóval úgy tűnik valami az oprendszerrel nem oké, mert ha nem nyitok meg semmilyen alkalmazást, akkor is 100%-os a processzorhasználat. Tehát egyszerűen annyi van, hogy ez a probléma csak most tűnt fel, mert 100%-on hangosabban pörög a venti T9500-nál.
Na mindegy, ettől független a gépem hűtésének ez nagy falat, nem rakom már vissza bele. De egyébként azért vettem ezt, mert ez volt a legerősebb, amiről úgy tippeltem bele megy, kiváncsi voltam sikerül-e meg mennyit dob a teljesítményen. Azt nem gondoltam hogy a hűtés nem bírja majd ha 35W-os ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Automobilista 2
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest