Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy HP 530-ban procit cserélni.
Jelenleg egy Celeron M 520 ketyeg benne és jó lenne valamilyen 2 magos C2D-t beletenni.
Itt egy kép a rendszerről:Mire figyeljek, milyen proci jó bele (HP oldalán nem találtam kompatibilitási listát)?
533Mhz FSB-s procik jók csak bele? Stepping mindegy, vagy chipsetfüggő és a gyártó nem korlátoz a kompatibilitásban? Milyet érdemes venni, ha valamilyen 2 magost szeretnék bele, ami nem fogyaszt sokat?
Net, Youtube és kis irodai progik mennének rajta. Youtube-nál a 945GM a korlát, így felesleges a legerősebb C2D-t bele tenni szerintem. TDP-ben van hasonló proci C2D-nél (30W)?
Köszönöm előre a válaszokat!TDP nem a hűtés miatt fontos, mert kivett alaplapra rakok bármekkora hűtőt, hanem a deszka tápellátását nem akarom leterhelni és minél hosszabb ideig használni.
Egy bontott gépről lenne szó, aminek fele nem megy (DVD meghajtó portja, kijelző, akksi stb), de ilyen célra nekem még megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx