- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék egy HP 530-ban procit cserélni.
Jelenleg egy Celeron M 520 ketyeg benne és jó lenne valamilyen 2 magos C2D-t beletenni.
Itt egy kép a rendszerről:Mire figyeljek, milyen proci jó bele (HP oldalán nem találtam kompatibilitási listát)?
533Mhz FSB-s procik jók csak bele? Stepping mindegy, vagy chipsetfüggő és a gyártó nem korlátoz a kompatibilitásban? Milyet érdemes venni, ha valamilyen 2 magost szeretnék bele, ami nem fogyaszt sokat?
Net, Youtube és kis irodai progik mennének rajta. Youtube-nál a 945GM a korlát, így felesleges a legerősebb C2D-t bele tenni szerintem. TDP-ben van hasonló proci C2D-nél (30W)?
Köszönöm előre a válaszokat!TDP nem a hűtés miatt fontos, mert kivett alaplapra rakok bármekkora hűtőt, hanem a deszka tápellátását nem akarom leterhelni és minél hosszabb ideig használni.
Egy bontott gépről lenne szó, aminek fele nem megy (DVD meghajtó portja, kijelző, akksi stb), de ilyen célra nekem még megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest