Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Szóval azt mondod, hogy nem csak a chipkészleten és az azonos TDP értéken múlik a dolog? Tehát ha jól értem amit írsz, akkor egy mobil négymagos i7 többet eszik az azonos TDP osztály ellenére?
Egyszer végignéztem az összes C855-t a Toshiba oldalán (jó sok volt...) és összeírtam egy listát, hogy milyen processzorral szerelt változatok jelentek meg belőle. A legerősebb amit ebbe a sorozatba tettek az az i5 3230M volt. Tehát négymagossal nem adták ki. Akkor teljesen valószínűtlennek tartod, hogy működni tudna benne egy négymagos?
"Memóriavezérlés proceszorba van integrálva, így annak függvénye részben (BIOS korlát), de amint látom ennek nem lesz akadálya." Hogy érted, hogy nem lesz akadálya?
Úgy tudom, hogy nincs Full HD változata. Ez az olcsóbb konzumer gépek közé tartozott, ha jól sejtem. Végül is már a matt, pixelhiba mentes kijelző is előrelépés lesz. Milyen árban mozognak ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx