Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee0817
tag
üdv. hardveres kérdésem lenne, érdekelne a hozzáértők véleménye!
ma észrevettem alaptop kijelzőn (matt) egy apró hibát amire először azt hittem hogy valami szösz ragadt rá, majd észrevettem hogy az nem szösz, nem is ragadt rá semmi, mivel próbálkoztam óvatosan "leszedni" róla, nedves fültisztítóval, szemüvegtörlővel. úgy tűnik hogy ez a matt rétegnek a sérülése lenne. nem nagy, egy 2-3 pixelnyi nagyságú lehet, de a kijelző közepe fele van és eléggé zavaró, pláne hogy maga a laptop is alig pár hónapos. mindig óvom, nem csapkodom, szóval nem lehet általam okozott sérülés. ezt hogy lehetne orvosolni vagy javítani? vagy mit lehet tenni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Asztalos klub
- Spórolós topik
- Videó stream letöltése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest