- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee0817
tag
üdv. hardveres kérdésem lenne, érdekelne a hozzáértők véleménye!
ma észrevettem alaptop kijelzőn (matt) egy apró hibát amire először azt hittem hogy valami szösz ragadt rá, majd észrevettem hogy az nem szösz, nem is ragadt rá semmi, mivel próbálkoztam óvatosan "leszedni" róla, nedves fültisztítóval, szemüvegtörlővel. úgy tűnik hogy ez a matt rétegnek a sérülése lenne. nem nagy, egy 2-3 pixelnyi nagyságú lehet, de a kijelző közepe fele van és eléggé zavaró, pláne hogy maga a laptop is alig pár hónapos. mindig óvom, nem csapkodom, szóval nem lehet általam okozott sérülés. ezt hogy lehetne orvosolni vagy javítani? vagy mit lehet tenni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest