Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gumesz
csendes tag
Köszi szépen a lehetőséget!
Ahol vettem: Netsys kft. profilváltás miatt megszűnt a webshop és az üzlet is. Csak azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű.
Mindenképpen felkeresem őket, mert korrektül azért van még telefonszámuk és e-mail címük.
Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek! -
gumesz
csendes tag
válasz
v iktor007
üzenetére
Én pontosan ugyanezt szeretném elérni, mert az 1 éve 200 ezerért vásárolt számítógép szerintem még nem kidobandó. Nevetséges, hogy 70 ezer ft-ot ki akarnak fizettetni, amikor egy kicsit hozzátéve egy átlagos notebookot lehet venni.
-
gumesz
csendes tag
válasz
v iktor007
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Amint visszakapom már viszem is az üzletbe ahol vettem. Kár, hogy nem ott kezdtem, de nem nagyon volt rá idő, mert igencsak a gariidő végén füstölgött (mint a legendákban, az utolsó napon). Azt nem írtam, hogy egyébként működik a gép, csak amikor állítgatom a kijelző dőlését akkor szikrázik (az átvezető kábel szerintem - ennek ellenére alaplapot akarnak cserélni benne).
Az lesz a legszebb, ha megjön és se kép se hang....Az asus-al mi lett? A fogyasztóvédelem kiállt melletted?
-
gumesz
csendes tag
Üdv Mindenki !
Segítséget szeretnék kérni, mivel számomra új garanciális-javítási problémával küzdök.
Adott egy notebook (acer azért fontos mert nincs Mo.-n szakszervize csak Csehországban).
Az ügyfélszolgálatukon telefonon bejelentettem, hogy elromlott. Ezt abból ítéltem meg (nem volt nehéz), hogy az egyik bekapcsoláskor az lcd kijelző és az alaplap bal oldali csatlakozási zsanérjánál előbb FÜST, majd fölé nézve láttam, hogy LÁNG tör elő.
Garanciális javítást kért a magyarországi ügyfélszolgálat a cseh szerviztől.
A készülék szervizbe történő beérkezését követően 14 nap telt el tétlen, majd küldtek 1 e-mailt, miszerint "a bejelentett hibát a készülékbe került folyadék okozta".
EZ KIZÁRT ! Nálam nem került folyadék a gépbe.
Csatolva kaptam egy fényképet, amelyen valóban látható egy nyomtatott áramkör a szokásos dolgokkal rajta (nem értek hozzá), valamint egy folyadéknak látszó anyag.
Átverés szagú nekem ez! Már küldték is a közel 70.000 Ft-os javítási ajánlatot. Természetesen az igazságérzetemet ez nagy mértékben sérti ezért ezt elutasítottam, és a gép azonnali visszaküldését kértem. (azóta sem érkezett meg 5 napja)Nagyon kérem, hogy ha valaki jó tanáccsal el tud látni az segítsen mert nem akarom, hogy egy nagy cég átverjen, megkárosítson!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx