- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
..én azt hittem,hogy a gépedet a boltba vitted vissza,ahol vetted....a lényeg,hogy legyél határozott,és ne hagyd hogy fölédkerekedjenek...és ne adj sok időt nekik...a határozottság szerintem fél siker...sok sikert...ha mégis negtívan sűlne el,keress meg nyugodtan privibe,hátha tudok segíteni javítás ügyben...de csak ha már tényleg falakkal találkozól...Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!
-
v iktor007
csendes tag
Addig nyúztam őket amíg kicserélték. (választásom szerint a pénzt is visszakaphattam volna) Nyakukra jártam állandóan, közben voltam a fogyasztóvédelemnél is (persze ezt nekik is elmondtam), de végül "visszavontam" a bejelentést, mert elértem a célomat.
Nem sokat kértem csak, hogy legyen a 150000Ft-omért cserébe egy használható gépem, és végül ezt az üzletben is belátták.
Persze a szerviz próbálkozott hülyének nézni, mert először azt mondták, hogy tele volt porral a belsőrésze. -
v iktor007
csendes tag
Szerintem egyszerűbb lett volna a dolgod, ha nem közvetlen a szervizzel veszed fel a kapcsolatot, hanem az üzletbe viszed vissza ahol vásároltad.
Azért mondom ezt, mert én is hasonlóképp jártam az asus notebook-omal, akkor még nekik is csak a cseheknél volt szervizük, de én az üzletbe vittem vissza.
Én azért még így is bevinném az üzletbe (márha visszakapod), ott közösen írjatok egy panaszvételi jegyzőkönyvet (vagy te magad is megírhatod előre), amiben leírod, hogy mi történt és, hogy mit akarsz(csere). Valamint leírod, hogy ha nem tudtok megegyezni felkeresed az ebben illetékes fogyasztóvédelmi főfelügyelete. A kereskedő nem háríthatja el a dolgot azzal, hogy vidd,és zaklasd a szervizt, mert ha te egyszer hozzá viszed, akkor az ide vonatkozó törvények szerint a teljes ügyintézés őrá hárul. Természetesen ebből a jegyzőkönyvből kettő példány készüljön, amiből egy nálad (aláírva,lepecsételve), egy a kereskedőnél marad. Amennyiben nem hajlandó a jegyzőkönyvet felvenni, kérd a vásárlók könyvét, és írd le oda. Ott is két példányban írsz, egy a tied. Ja és onnét közvetlen menj a fogyasztóvédelemhez.
Sajnos én már túl vagyok egy hasonló eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest