Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati012
őstag
válasz
erikjoee
üzenetére
Lófa.
A saját géped usb-jéről szedj 5v-t azt megkapja a venti és kész. Semmi bonyolult nincs benne.
Kivéve ha 12v-s venti van benne.Ha asztaliként használod akkor pedig az alsó műanyag burkolat le, és egy laptop hűtő alá.
Írtad hogy régi, nem tudom mennyire régi lehet de ha pénzt nem akarsz rá költeni akkor ezen két variáció közül nyerő lesz az egyik.
-
sptkyle
senior tag
válasz
erikjoee
üzenetére
Elsőre arra gondoltam, hogy hőm. leszabályzás. De az 5mp még ahhoz is kevés.
Másodszorra az jutott eszembe, hogy esetleg valami fesz-elosztó áramkör hibásodott meg, és mindig akkuról próbál meg elindulni, hiába van tápra dugva. (régi notiknál az akku meg szinte mindig teljesen halott, pár mp-es)
Akku nélkül próbáld meg bekapcsolni a gépet.
Ha ugy is ugyanazt produkálja, akkor passz.@ati012: Jaa... értem. Éreztem én, hogy van benne valami logika. Csak az eredeti felvetést értelmeztem akkor rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor már mehet külső 5v-os tápról is pl. telefon töltő 
Pyttawrx