- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tadid
csendes tag
válasz
drotika #1767 üzenetére
Szia!
Hát én is most küzdök, hogy a nagy Hp laptopomon érvényesíttessem a garanciát. Igaz én még addig nem jutottam el, hogy a szervízessel beszéljek, mert hát 17.30-tól 18 óráig nagyon sokan voltak (vagy csak már nem igen akartak dolgozni). A lényeg, hogy szerintem nekem is lesz még velük összetűzésem. Az ügyintéző készséges, csak hát ő nagyon nem ért a gépekhez, de azért vannak ötletei, hogy mikor hívjam őket, reggel (csak hát aki dolgozik, az dolgozik és nem ilyenekkel foglalkozik). A lényeg, hogy rákérdeztem, mi lenne ha bevinném a szervízbe és így még el sem kell jönniük érte. Erre, hogy a szervizbe csak úgy nem lehet bevinni, mert oda kell ügyfélszám, amit a szervizes ad, de sajnos én azt nem kaptam, mert hát a kapcsolás után egyszerre foglalt jelzést kaptam. Erről ennyit. Meg hát oda kell visszavinni a gépet, ahol vettem. Na most én Pesten vettem és vidéken lakom, így nem igen fogok most ezért felfutni. Ekkor hoztam elő a háztól házig garanciát, de azzal is befürödtem, mert hát kell az ügyfélszám. Ördögi kör
.
De nekem azt mondták, hogy ha hardveres gond van, akkor van és él a háztól házig garancia. Szerintem erőltesd ezt a dolgot.
Itt a telefonszámuk(én ezen próbálkoztam): 06 - 40 - 200 - 629
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest