- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
Hahaaaaa.Megvan a megoldás?lehetett az a baj, hogy ha nem biztonságosan távolítom el az usb-t(egyszerűen kiszedem)akkor utána nem tudok rátenni semmit, mert nem találja.Ezt egy párszor eljátszottam, de akkor nem is tűnt fel.
akkor másik kérdés.
Ha biztonságosan távolítom el, akkor frankón megy minden utána is.De ha kiszedem csakúgy snassz akkor utána ismeri fel.Eddig ez a legvalószinűbb.De néha nem engedi leszedni az usb-t.Valami idióta hibaüzenetet küld, pedig mindig úgy csinálom, ahogy kell.Ezt pendrive-nál csinálja sűrűn.Dvd-nél, és Hdd-nél nem.
Ennek mi oka lehet?Ha erre rájövünk(jöttök)akkor megvan a megoldás.Remélem.
Billentyűcsere meg nem valószínű.marad ez a laptop,és marad a billentyűzet is.Aztán ha megadja magát majd veszek egy másikat.Öreg harcos ez már, de még működik.
Azért köszi a bill.csere tippet.
USB-ben még mindig várok tippet.
köszi előre is mindenkinek a segítséget és utólag is mégegyszer. -
garfield-r
tag
A gépet én még személyesen nem láttam, a cég egy másik telephelyén van, ott próbálkoztak vele, és kötöttek már rá külső bill-t is, de nem tudtak belépni a BIOS-ba. A jelszót windows alatt állították be, az acer saját biztonsági programján keresztül amit az beállíthatott BIOS jelszónak is.
A márkával nekem is csak rossz tapasztalataim voltak eddig (és személyesen csak HP-t használok), de mindettől függetlenül a kérdésem az lenne hogy a notebook BIOS-át hogyan lehet alap helyzetbe állítani, úgy mint asztali gépek esetén az elem ill. a jumper-rel?
-
Zsolti1987
aktív tag
-
Zsolti1987
aktív tag
Hát igen, pontosan így van, csak a vga-t adtam, és nem értem miért nem megy a cooler.
Még nem tudom, de úgy néz ki igen, mert a windows bejelentkezésig nem szemetelt, de driver nincs fenn. Nem mertem addig menetni, míg felrakom a drivert, meg hát utána is futtatni kéne rajta vmit.
Egy cooler hűti a vga-t és a cpu-t is. Az egész gépbe csak ez az egy van. A csatlakozója az alaplapra megy. De csinálok képet.
-
gumesz
csendes tag
Köszi szépen a lehetőséget!
Ahol vettem: Netsys kft. profilváltás miatt megszűnt a webshop és az üzlet is. Csak azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű.
Mindenképpen felkeresem őket, mert korrektül azért van még telefonszámuk és e-mail címük.
Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest