- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
garfield-r
tag
A gépet én még személyesen nem láttam, a cég egy másik telephelyén van, ott próbálkoztak vele, és kötöttek már rá külső bill-t is, de nem tudtak belépni a BIOS-ba. A jelszót windows alatt állították be, az acer saját biztonsági programján keresztül amit az beállíthatott BIOS jelszónak is.
A márkával nekem is csak rossz tapasztalataim voltak eddig (és személyesen csak HP-t használok), de mindettől függetlenül a kérdésem az lenne hogy a notebook BIOS-át hogyan lehet alap helyzetbe állítani, úgy mint asztali gépek esetén az elem ill. a jumper-rel?
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni: meg tudnátok mondani hogyan kell egy Acer notebook BIOS-át alap helyzetbe állítani?
A sztori a következő lenne: adott egy céges Acer noti, amin a felhasználó beállított egy jelszót (állítása szerint a Windows-ban, az acer biztonsági progijában), namármost a gép ezt a jelszot beállította BIOS jelszónak is amivel az a probléma hogy a jelszoban szerepel egy 0 is, és mivel a gép induláskor angol bill-el indul így nem ismeri fel a begépelt jelszót...
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan problémám van hogy néha minden különösebb ok nélkül elkezd villogni a kép, majd pár másodperc feketeteség után kapok egy hibaüzenetet miszerint a videókártya drivere leállt...
A gépem: hp 6735b + rá van kötve még egy 22"-os monitor is.
A videókártya: ATI HD3200, amihez a hp oldaláról töltöttem le a drivert.
Oprendszer: Vista BusinessVan valami ötletetek hogy miért van ez? A legutóbbi ilyen elszálásnál már kékhalál is volt ami már nagyon nyugtalanít...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest