Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
-
tzatzikiii
tag
Ne legy ilyen negativ.
Az elozo laptopom itt tartozkodasanak 4. napjan allando BSOD-k kozepette eldobta magat, azt hittem, valami agressziv virus, ujraraktam, de mar telepites kozben is kekhalalt kaptam. Lefuttattam egy memory diagnosticot, es ott az egyik modul hibajat jelezte, orultem, hogy egy modulcserevel meguszom, de a csere utan ugyanez volt a helyzet. Elvittem hat a szervizbe, ahol 6 munkanap alatt (szallitassal egyutt masfel het) alaplapcsere tortent, es egeszen mult hetig, azaz 3,5 evig boldogitottuk utana egymast. Mas kerdes, hogy nevezett gepemmel most ujabb problemak vannak (azt hiszem, tonkrement a bekapcsologombja, eladas elott szervizeltetnem kell...), de a kezdeti problemam relative gyorsan megoldodott anno, es nem 3 honap alatt, mint ahogy Te a kameraddal jartal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Microsoft Excel topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx