Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
A notim kijelzojevel adodott egy kisnagy problema. egy 5 cm szeles fuggoleges sa'vban el van szinezodve a monitorom kepe. ha megnyomom hatulrol a kijelzot akkor megjavulamig nyomom.szal valami kontakt hiba valszeg.
a notim garis de telefonon azt mondtak hogy egy ilyen hibat nem biztos hogy javitjak gariban mert ez akkor szokott elofordulni ha megcsavarodik a noti vaza vagy tul nehez dolgot raknak a tetejere vgay leejtik ami nem rendeltetesszeru hasznalat. en viszont tudom hogy nem is pakoltam ra semmit nem is ejtettem le es nem is szoktam nagyon hajlithatni a kijelzot. persze ameddig lecsukom meg felnyitom addig minimalisan mindig meghajlik de ez termeszetes es ezt birnia kellene.
szerintetek mi lehet a hiba oka? csak hogy mivel adjam be a gariba.olyan okot keresek ami mar a vasarlaskor is megvolt mert ugyebar akkor mentesulnek a jotalas alol ha bizonyitani tudjak hogy a hiba oka a vasarlas utan keletkezett.
a hiba az ugyebar most keletkezett csak a hiba okara valszeg ok azt fogjak mondani hogy nem rendeltetesszeru hasznalat tulterheles stb. en valami olyasmit szeretnek ami nekem lenne jo mint a nem eleg eros vaz ami nem birja ki a napi igenybevetelt hosszu tavon. vagy ha belul van valami csatlakozo akkor annak az anyagminoseget kellene kritizalni vagy ilyesmi.
Aki talalkozott mar ilyen hibaval az tudna nekem segiteni? a notimon egy karcolas sincs sem repedes ami valamelyest segit annak bizonyitasaban hogy semmi extra terhelest nem kapott.csak felek hogyha szetszedik akkor bent talalnak egy torest vagy repedest es az nem lesz nekem jo ugy erzem.szal szerintetek mire kellene hivatkoznom hogy csereljek gariban? amugy tenyleg nem csinaltam vele semmi olyat amitol tonkremehetett. vagy legalabbis nem tudok rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Sweet.tv - internetes TV
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 gamer laptop
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx