- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Van egy problémás Acer Aspire 5720Z laptopom (pontosabban anyuéké). Nem újkeletű a probléma (3 -4 honapos talán), de mivel ugy éreztem magam is meg tudom oldani, nem kértem segítséget. Majd mikor rájöttem hogy meghaladja tudásomat, ismerősökhöz, szakemberkékhez fordultam, de ők se tudtak segíteni...úgyhogy ide fordulok, itt biztos lesz vki aki talán kapásból tudni fogja a megoldást.
Tehát a probléma: Megvásárlása után 2-3 nappal érdekes tüneteket kezdett mutatni magán az acer. Minden video/audio lejátszás akad, recseg. Pontosabban: elindul a kiválasztott média, fut egy pár mp-ig aztán lelassul, elkezd recsegni, szinte megis áll, majd újra tökéletes. Ezek a lassulások sűrűbben-ritkábban, de mindig jelen vannak. Először gondoltam vmi gond lehet a vista-val, vmit rosszul tettem fel. Reinstall vista, a probléma fennáll. 2 honapig nem voltam otthon...nem nyultam hozzá. Majd tettem rá XP-t hátha csak a vista-val rakoncátlankodik. Sajnos nem. Apu ismereső tett rá kodeck pack-ot (hogy minek nem tudom), nem hiszem h ez lenne a gond, hiszem VLC vel is szaggat, + Youtube egyéb flash videók akadnak.
Tehát most ott tartok hogy van egy gyárilag Vista-s gép, XP vel feltöltve, K-lite kodeck pack-kal, miegymással...Nagyon szép csak ne keljen rajta videot nézni-...
Ha bárkinek bármi ötlete javaslata van a problémával kapcsolatban, amint tud írjon.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Windows 10
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest