Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Van egy problémás Acer Aspire 5720Z laptopom (pontosabban anyuéké). Nem újkeletű a probléma (3 -4 honapos talán), de mivel ugy éreztem magam is meg tudom oldani, nem kértem segítséget. Majd mikor rájöttem hogy meghaladja tudásomat, ismerősökhöz, szakemberkékhez fordultam, de ők se tudtak segíteni...úgyhogy ide fordulok, itt biztos lesz vki aki talán kapásból tudni fogja a megoldást.
Tehát a probléma: Megvásárlása után 2-3 nappal érdekes tüneteket kezdett mutatni magán az acer. Minden video/audio lejátszás akad, recseg. Pontosabban: elindul a kiválasztott média, fut egy pár mp-ig aztán lelassul, elkezd recsegni, szinte megis áll, majd újra tökéletes. Ezek a lassulások sűrűbben-ritkábban, de mindig jelen vannak. Először gondoltam vmi gond lehet a vista-val, vmit rosszul tettem fel. Reinstall vista, a probléma fennáll. 2 honapig nem voltam otthon...nem nyultam hozzá. Majd tettem rá XP-t hátha csak a vista-val rakoncátlankodik. Sajnos nem. Apu ismereső tett rá kodeck pack-ot (hogy minek nem tudom), nem hiszem h ez lenne a gond, hiszem VLC vel is szaggat, + Youtube egyéb flash videók akadnak.
Tehát most ott tartok hogy van egy gyárilag Vista-s gép, XP vel feltöltve, K-lite kodeck pack-kal, miegymással...Nagyon szép csak ne keljen rajta videot nézni-...
Ha bárkinek bármi ötlete javaslata van a problémával kapcsolatban, amint tud írjon.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest