Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Probook 440 G5 Win11-el használtan vettem, alapvetően működött, az akksi elég bizonytalanul tartotta a feszültséget, álltában lemerült az aksi és nem működött benne a wifi. Tegnap kinyitottam a fedelet és láttam, hogy az antenna kábel nem volt rádugva a wifi kártyára, úgyhogy rádugtam, meg ha már ott voltam akkor a külön hdd helyre betoltam egy HDD-t. (Lehet, hogy nem ezek miatt, csak a rend kedvéért írtam le, hogy mik történtek.)
Aztán mikor próbálom elindítani a bekapcsoló gomb világít, a venti felpörög, viszont képet nem ad a gép és kb. 20 mp után magától lekapcsol. Ha hálózatra dugom akkor a dugó melletti pici lámpa világít, egyébként ugyanez.Esetleg valami ötlet, csináljak bios resetet, csak sajna a csavarokat az előző tulajok közül valaki nagyon elnyalta, eléggé szenvedős lesz szétszedni, így ezt lehet elkerülném....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx