- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy évek óta "pihenő" Lenovo (talán) Ideapad 320. Állítólag leesett anno, s azóta nem tudták életre kelteni, nekik állítólag nem is töltött.
Valóban nem kapcsol be a laptop. Viszont nálam a töltés először sárgán villogott hármat folyamatosan, majd jó 1,5 - 2 óra múlva már fehéren és sokkal lassabban egyet-egyet...
Ergo a töltést veszi... (Gyári leírásban az akksi %-kal van összefüggésben a töltés led színe és villogása)Azonban, ha bekapcsolni szeretném, akkor a power gomb és oldalt a power led kb. 5 mp-ig világít, próbálna elindulni a vinyó, apró hangja van, hogy felpörögne, de semmi. A ventillátor meg sem moccan, és csak a tápkábel és az akku lehúzása kapcsolja ki a villogását a bekapcsoló gombnak és oldalt a lednek, mert az 5 másodpercekre visszakapcsol. Ha csak a tápkábelt húzom le, akkor tovább villog.
A 30 mp-es "csodát" már próbáltam, akárcsak a cmos lehúzást.
A vinyó jó, külső házba téve másik gépben a fájlok hozzáférhetők, másolhatók stb. A memória modult kivettem, azonban nem tudom másban tesztelni.Egy BIOS-ig sem jutok vele...
Most vinyó és hdd nélkül csak töltöm. Akkor volt, hogy rápróbáltam, hátha a BIOS, a "zavaró tényezők" nélkül elérhető lesz, viszont a fehéren villogás helyett folyamatosan fehéren világított a bekapcsoló led a gombon és a gép oldalán. De a venti nem pörgött fel akkor sem. Kb. 1-2 perc után manuálisan lőttem le. (hosszú bekapcsoló gomb nyomvatartással). Viszont ezt már nem tudom reprodukálni!
A töltés led fehéren villog, viszont ami fura, hogy a proci feletti rézcső melegszik egy kicsit...
Az akksit langyosnak SEM mondanám...
Az oldalsó hdmi csatlakozót is próbáltam, de nem adott jelet...Bárminemű ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gurulunk, WAZE?!
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest