- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Sziaasztok!
Korábban már írtam ide, Lenovo laptop billentyűzet gonddal. Sajnos azóta sem oldódott meg. Egy kocsit pontosítok az eseten. Lenovo B590 laptopról van szó. Egyik napról a másikra eltűnt a billentyűzet (érzékelése). Jelenség: a laptop elindítás után a táccspad működik, egészen addig, amíg egy billentyűt le nem ütünk. Ott vége a dolognak. Utána már a touchpad sem. Újraindítás után megint ugyanez. A bill. működik, mivel biosba belépve szépen reagál minden gombnyomásra. Viszont biosban nem sok beállítást láttam a billentyűzettel kapcsolatban, csak kb annyit, hogy fn key és ctrl felcsrélése. A windowsban driver hibákat ír. Egy kép is lesz lejjebb. Automatikus hibajavítással nem tud semmit csinálni a windows. Hiába rakok fel új drivereket, illetve újból drivert, ugyanez a hiba. Külső egér+ billentyűzet tökéletesen működik.
A képen látható hibákat dobja. Egyik este küzdöttem vele vagy másfél órát. Próbáltam manuálisan beállítani billentyűzet drivert, a listából kiválasztani. De semmi nem működött. Neten utána olvasva elég sok lenovo billentyűzet hibát találtam, de azok mind olyanra írtak megoldást, ahol hébe-hóba nem működik, vagy hibásan működik a bill., nem pedig egyáltalán nem, mint anyósom gépén. Próbáltam windows visszaállítást is, de sajnos csak pár nappal korábbra volt visszaáll. pont, ahol már nem működött a billentyűzet, így visszaállítás után sem volt jó.Most azon gondolkodom, hogy egy windows újratelepítés egyáltalán megoldaná a problémát? Vagy már az sem, lehet valamit tenni? Bármi tipp, javaslat? Köszönöm szépen, hogy végig olvastad ezt a hosszabb irományt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Facebook és Messenger
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest