Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Nem próbáltam még másik ssd-vel, sem pedig pendrive-ról bootolni másik rendszerrel.
De akkor ez lesz a következő,amit megpróbálok! Köszi a tanácsokat.
-
Nuada herceg
őstag
Sziaasztok!
Korábban már írtam ide, Lenovo laptop billentyűzet gonddal. Sajnos azóta sem oldódott meg. Egy kocsit pontosítok az eseten. Lenovo B590 laptopról van szó. Egyik napról a másikra eltűnt a billentyűzet (érzékelése). Jelenség: a laptop elindítás után a táccspad működik, egészen addig, amíg egy billentyűt le nem ütünk. Ott vége a dolognak. Utána már a touchpad sem. Újraindítás után megint ugyanez. A bill. működik, mivel biosba belépve szépen reagál minden gombnyomásra. Viszont biosban nem sok beállítást láttam a billentyűzettel kapcsolatban, csak kb annyit, hogy fn key és ctrl felcsrélése. A windowsban driver hibákat ír. Egy kép is lesz lejjebb. Automatikus hibajavítással nem tud semmit csinálni a windows. Hiába rakok fel új drivereket, illetve újból drivert, ugyanez a hiba. Külső egér+ billentyűzet tökéletesen működik.
A képen látható hibákat dobja. Egyik este küzdöttem vele vagy másfél órát. Próbáltam manuálisan beállítani billentyűzet drivert, a listából kiválasztani. De semmi nem működött. Neten utána olvasva elég sok lenovo billentyűzet hibát találtam, de azok mind olyanra írtak megoldást, ahol hébe-hóba nem működik, vagy hibásan működik a bill., nem pedig egyáltalán nem, mint anyósom gépén. Próbáltam windows visszaállítást is, de sajnos csak pár nappal korábbra volt visszaáll. pont, ahol már nem működött a billentyűzet, így visszaállítás után sem volt jó.
Most azon gondolkodom, hogy egy windows újratelepítés egyáltalán megoldaná a problémát? Vagy már az sem, lehet valamit tenni? Bármi tipp, javaslat? Köszönöm szépen, hogy végig olvastad ezt a hosszabb irományt.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem volt szervizben mostanában. Én telepítettem a nyáron újra, amikor kapta az ssd-t. Lehet hogy valami driver frissült, azt nem tudom, főleg ha a háttérben történt. Nem tudom mi az a szorító? De mondom boot után pár másodpercig működik, de utána nem. Bár egy újraindításnál még a bios is előjött. Valamit panaszkodott. De én sajnos nyomtam arra, hogy menjen tovább. Lehet el kellett volna olvasni...
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok! Anyósomnak van egy régebbi Lenovo laptopja. Nem tudom most hirtelen a típusát. i3 processzor, 5 gb ram, igazából egész tűrhető kis gép, ssd-vel felszerelve.
Olyat csinált most, egyik pillanatról a másikra, hogy nem működik a billentyűzet és a touchpad. Szóval semmi a beviteli részen. Windows 10 oprendszer, boot után pár másodpercig jó, van egér is, meg billentyűzet is, utána semmi. Nem reagál a saját billentyűzetére. Külső egeret, vagy billentyűzetet bedugva minden működik. Szóval a rendszer nem fagy le, csak a saját perifériáira nem reagál. Valakinek van valami tippje? Gondolom valami szoftveres dolog lehet. Nem volt most semmi új telepítve rá. Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most azon gondolkodom, hogy egy windows újratelepítés egyáltalán megoldaná a problémát? Vagy már az sem, lehet valamit tenni? Bármi tipp, javaslat? Köszönöm szépen, hogy végig olvastad ezt a hosszabb irományt.