- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
spieler
csendes tag
Sok megbízhatónak tűnő cégtől rendeltünk már, és mindig kaptunk láthatóan bontott alkatrészeket is. Ugyan nagyon meg kell őket nézni, mert a kínaiak elképesztő szemfényvesztésre képesek. Az e-bay-en újnak árult ic-k például vagy mind bontottak, vagy nem működnek. Bosszantó dolog a rossz alkatrész miatt többször szétszedni egy gépet, vagy keresni a hiba okát, amikor úgy gondolom, hogy biztos nem az "új" alkatrész az, közben mégis...
A 0Ft-os bevizsgálásról már ne is beszéljünk. Múltkor járt nálunk egy gép, amivel már foglalkozott egy olyan szerviz, ami az ingyenes bevizsgálást nagyban hirdeti a weblapján. Az ügyfél elcsábult, majd miután nem tudták megcsinálni, elhozta hozzánk. Mi már nem tudtunk rajta segíteni. A lapon az összes bga meg lett sütve hőlégfúvóval, még a processzorfoglalat is barna volt, és erősen szorult a belefolyt valamitől... Tegnap szétszedtem egy Acert, amiben valaki korábban "újragolyózta" a video IC-t (Intel 965). Utoljára nyúltam volna ehhez az IC-hez, annyira nem jellemző az Intel bga-k hibája. Az áláfolyatott cucc sötétbarnára volt égve, a panel egy ponton volt melegítve, és olyan szinten domborodott a bga alatt, hogy ott biztosan szakadtak a pad-ek vagy a tokról, vagy a lapról. Az ingyenes bevizsgálás annak éri meg, aki 0Ft befektetéssel, aktívan legfeljebb 1,5 órát foglalkozik egy géppel, megmelegíti, és vagy jó lesz, vagy nem. Már csak azt nem tudom, hogy az ilyenek mennyi garanciát vállalnak egy javításra? Mert ha annyit, amennyit kéne, akkor nem tudom miért csinálják még mindig azt, amit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Synology NAS
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo T580 I7 8650U 16GB 512 GB új nagy akksi, töltő Win 11 Pro
- LENOVO IdeaPad 5 Ryzen 7-5700U 8 gb ram 512gb m2 ssd win 10/11 + office
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest