Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3cr3t3d

csendes tag

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, Lenovo idepad 320 15iSK laptop nem kapcsol be. [kép]
    Amikor hozzám került semmilyen led visszajelző nem működött töltésre és bekapcsolásra sem reagált. A hálózati AC adaptert kimértem multiméterrel és 20V megvolt.
    Szétszedés után mindent újracsatlakoztattam, cmos elem, akkumulátor, bill, kijelző, stb.
    Ez után jobb lett a helyzet töltés visszajelző led működik(képen jobb oldali LED) szerintem fel is töltött az akkumulátor.

Próbáltam a feltöltött akkuval és akku nélkül (AC adapterről) is ha bekapcsolom akkor a bal oldali led bekapcsol, ami azt hiszem a laptop bekapcsolását jelzi (AC adaptert újra csatlakoztatva pár másodperc múlva ez a visszajelző led bekapcsol, bal oldali) VISZONT képet és hangot nem ad, a ventilátor nem pörög fel, sehogy nem kell életre a laptop.
    A billentyűzeten van a bekapcsoló gomb itt is van egy kis led a gombban ez sem világít soha.
    Amit megnéztem hogy a venti 5 V ráadva szépen megy.

A bajom hogy minden integrált az alaplapon: memória , CPU, stb így nem tudom kiszűrni mi a bajos :(
    Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok!Segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák