Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Ez nem angol hanem magyar és világítós. Ez az eladó a legkorrektebb akit ismerek,mindenre vállal garanciát. Én legalább 300-500 darab alkatrészt vásároltam tőle ezidáig és amivel gond volt azonnal cserélte. Ez az ár a normál ára egy új magyar vill billentyűzetnek (a magyaron van a lényeg) a külföldi értéktelen. Vegyél az Aliról magyart 4000-ért.
A 7440-hez német és angol billentyűzetem hegyekben áll,mert majd mindenki itt hagyja amikor magyarra cserélem neki.
A jelen kérdés is a MAGYAR világítós billentyűzetre vonatkozott.
Van az Ebay-en egy Kínai eladó aki tud produkálni magyar billentyűzetet, némelyik Dell és Hp gépekbe ,de nála sincs semmi HUN világítós 10db ezres alatt. Ettől a Kínaitól is vettem már közel 100db Hun Vill. billentyűzetet (működnek ,de nem eredetiek) észrevehető a minőségi különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx