Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matej013
tag
Sziasztok! Van egy HP Elitebook 2540p notebookom, és az egyik pillanatban tökéletesen üzemelt, azután hirtelen kikapcsolt. Gondoltam túlmelegedett, ezért hagytam egy kicsit "pihenni", majd pedig amikor bekapcsoltam a ledek felvillannak a venti brutál módon kb 1 másodpercig felpörög és a gép leáll, semmi kép nem jelenik meg. Próbáltam akksiról és hálózatról indítani, de semmi. Ötletek? Támpont lehet talán, hogy a villám jel, ami az akksi töltését jelzi kék-fehér alapon villog, de valami iszonyú gyorsan, a HP hibaelhárító erről semmit sem ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
Üzleti előfizetők hirdetései
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest