Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniMOV
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem pontosan ide tartozik de azért megkérdezem. Egy ismerősömnek van egy GATEWAY 6020GZ típusú laptopja és volna egy kis gond vele. Elmondása szerint rosszul húzta le vagy dugta fel a hálózatra és a lényeg az hogy most nem látja a rendszer az USB portokat. Vagyis a portokat látja csak hiába dug rá bármit is a rendszer nem reagál semmit. Én rádugtam a kártyaolvasómat és égett a lámpája. Tehát ebből arra következtettem hogy táp az van rajta. Mivel nem foglalkoztam soha laptoppal nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Ha valaki tudna segítenmi a diagnózisban azt nagyon megköszönném. Egyátalán mitől lehet ez és meg lehet-e javítani. Próbáltam azt is hogy rádugtam egy USB kulcsot amiről bootolni is lehet és újraindítottam úgy is. Ekkor sem ismerte fel. Szóval ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Ja és elég sűrgős lenne mert csak hétvégére van nálam a gép és utánna a tulaj meg megy külföldre szóval jó volna ha addig meg tudnám oldani a problémáját.
Előre is köszönöm a segítséget;
JaniMOV
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx