Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniMOV
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem pontosan ide tartozik de azért megkérdezem. Egy ismerősömnek van egy GATEWAY 6020GZ típusú laptopja és volna egy kis gond vele. Elmondása szerint rosszul húzta le vagy dugta fel a hálózatra és a lényeg az hogy most nem látja a rendszer az USB portokat. Vagyis a portokat látja csak hiába dug rá bármit is a rendszer nem reagál semmit. Én rádugtam a kártyaolvasómat és égett a lámpája. Tehát ebből arra következtettem hogy táp az van rajta. Mivel nem foglalkoztam soha laptoppal nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Ha valaki tudna segítenmi a diagnózisban azt nagyon megköszönném. Egyátalán mitől lehet ez és meg lehet-e javítani. Próbáltam azt is hogy rádugtam egy USB kulcsot amiről bootolni is lehet és újraindítottam úgy is. Ekkor sem ismerte fel. Szóval ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Ja és elég sűrgős lenne mert csak hétvégére van nálam a gép és utánna a tulaj meg megy külföldre szóval jó volna ha addig meg tudnám oldani a problémáját.
Előre is köszönöm a segítséget;
JaniMOV
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx