Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
Sziasztok. Kb. 2 hete vettem egy belépő szintü lenovo g50-45 gépet. Tudom nem nagy szám, de amire kell arra elégnek gondoltam. Win. 8.1 van rajta. Az a problémám vele hogy a videó lejátszás nagyon rosszul jeleníti meg a sötét szineket. A világos részekkel nincs baj, de például az éjszakai jelenetek borzasztóak. Próbáltam már jópár dolgot(különböző lejátszók, kodek csomagok, videókártya frissítés,) de sajnos nincs javulás. Esetleg valaki járt már így vagy tud megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest