- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Rendben, semmi gond ezzel. A VAIO-mban levo szenzorok homersekletertekeit nem tudtam meg semmilyen kulso progibol elocsalni, ugyanigy jartam egy Gericom notival, illetve egy Portocommal is. ...lehet csak nekem van ilyen rossz tapasztalatom...
Atgondolva belatom igazad lehet. Csupan csak a homersekleterzekelok elhelyezese lehet meg hibaforras.
''Kivétel nélkül minden lapon vannak hőmérő szenzorok, ami alapján, a hűtést szabályozzák.''
Ez ellen egy ellenpelda a Chaintech (tipusa aszem 7njl,vagy vmi hasonlo) SocketA lapom volt(asztali), melyre egyaltalan nem epitettek hoerzekeloket - eleg furcsanak talaltam en is,de hosszas keresgeles utan kellett erre a kovetkeztetesre jutnom.
Orulok h kijavitottal, legalabb tanultam valamit ma is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest