- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
ferkoboy #128 üzenetére
Kivétel nélkül minden lapon vannak hőmérő szenzorok, ami alapján, a hűtést szabályozzák. Az más kérdés, hogy esetleg az elvetemültek nem eléggé szabványosak ahhoz, hogy valamilyen elterjedt szoftverből is le lehessen olvasni az értéküket. A tipikusan túlmelegedésre hajlamos alkatrészeknél (cpu, vga) biztos, hogy van ilyen, és a legtöbb típus esetén ezeket le is lehet olvasni.
Tipp volt, nem szentiras. Attol hogy azt mondjak ugorj a kutba...
Csal segiteni akartam.
Egyáltalán nem akartam a torkodnak ugrani az észrevételeimmel (és a korábbiakkal sem), ha véletlenül ez szűrődött volna le. Csak pontosítások voltak, az én tapasztalataim alapján. Ez a jó a fórumokban. Ha tévedek vagy pontatlan vagyok, valaki jön és kijavít. Téged, engem, bárkit -
sssent
senior tag
válasz
ferkoboy #126 üzenetére
1 hetes gépnél nem biztos, hogy épp ez a legokosabb megoldás. A szervíz általában nem igazán tolerálja az otthoni barkácsolást. Arról nem is beszélve, hogy ezer oka lehet még az újraindulgatásnak a hűtött alkatrészek túlmelegedésén túl (pláne, hogy ezek hőmérsékletét általában a tisztelt user figyelni is tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest