Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Hét elején vásároltam egy inspiron 3737 notit, és semmi problémám nem volt vele, nincs is, viszont kíváncsiságból csak leszedtem a hdd tune pro progit, hogy ránézze vele a hdd-re.
Mint mondtam, használat közben semmi gondom nincs vele, nincs lassulás, semmi, viszont a smart alatt azt tapasztaltam, a cirka 2 es fel nap használati időm mellett nagyjából 2 millió interface crc error-t ír.
Ehhez képest, hdd sentinel azt írja: A merevlemez állapota hibátlan, Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgetési vagy adatátviteli hibák sem.Most akkor mégis mi van, mi nincs? Érdemes ezzel foglalkozni, és visszamenni a boltba, esetleg garivesztés nélkül itthon megpróbálni valamit, vagy ne foglalkozzak vele?
Illetve arra kérném azokat, akiknek 3737, 5737, 3537, 5537-es gépük van hdd tune pro-ban rálesnének ők is smart fül alatt interface crc error sor count oszlopára? Kíváncsi vagyok másnál hogy alakul a szám, mert nyilván nulla kellene legyen, de érdembe problémát nem okoz, sérült fájlom nincs, ehhez képest meg 2 millió hiba hihetetlen sok.
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASUS routerek
- Robotporszívók
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- 2XKO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx