Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
A romantikus sátán mint a South Park moziváltozatában
Kicsit ON: Ide amúgy azért nem írok, mert az én magánéletemre a katasztrófa kifejezés a legtalálóbb, de kiteregetni meg nem szeretem
Ja és minden hosszabb kapcsolatomnál, azonnal első alkalommal volt szex és pont amiatt tartott utána sokáig, mert rögtön jó volt, ebből következően senki nem akarta a jót megszakítani
Boxer: Te meg ne keményítsél
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Van a buszon egy lány aki nagyon tetszik. Tudom a nevét meg, h 25 éves és még sosem volt barátja, hétvégén templomba jár, meg h csoró vagyok hozzá.
Ha leszólítom akkor bunkó vagyok, ha nem akkor nem lesz semmi.
Mit tegyek? Mit tennétek? -
Moddingfan
senior tag
válasz SzalaiG #1671 üzenetére
Még nem is ismered igazán ,de már a házasságot tervezed? Ennyire ne szaladj előre.
De ilyen lány még tényleg létezik, nagyon világ végi helyen lakhat (semmi pejoratív nincs ebben, félre ne értsd). Én értékelem az ilyen zárkózott lányokat, ha megnyílnak valakinek, akkor azt őszintén tudják szeretni. De csatlakozom Boxerhez, nem lesz könnyű dolgod, csak kitartás.Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
SzalaiG
addikt
válasz Moddingfan #1678 üzenetére
Az ilyen lány való feleségnek, nem?
-
I_Am
veterán
válasz SzalaiG #1655 üzenetére
Jól beszélsz.
Gép (és halkan jegyzem meg meló is) hanyagolva. Azért megélhetéssi szinten megvagyok anyagilag, érzelmileg pedig olyan ponton, hogy nem csak hogy szavakba, de semmilyen formába nem lehet önteni. Remélem ennyi megteszi válaszként.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Bibby
addikt
Egy nagyon hosszú és szerelmes kapcsolat után szakítsunk meg minden kapcsolatot? Nem megy.
Ελευθερια η θανατος
-
Boxer001
veterán
Én meg akartam, de úgy jött ki, hogy szakítás után kb 2 héttel már dumcsiztunk telón, és azóta is nagyon jó barátok vagyunk, ímélezünk, egymás magánéletét is megdumáljuk! Ja és nagyon nagy szerelem volt köztünk. Ez így jó is, pedig nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog.
-
ladybug
őstag
Egyetértek Boxerral. Én is így tettem. Bár fájdalmas volt az első időszak borzalmasan, mégis így kellett lennie, mert másképp nem felejtettem volna el.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
-
Boxer001
veterán
válasz Calibos #1693 üzenetére
Azért volt ott a végén ez:
Amúgy meg egy Bud Spencer&Terence Hill filmben volt, azt hittem levágja valaki.
Nem voltak igaz érzelmek?
Nem, abszolút nem, csak 3,5 évig voltunk együtt, az első szerelmem, imádtuk egymást...egyszerűen elmúlt a szerelem, hónapokig gyötrődtünk, amíg el tudtunk válni egymástól. De te ezt biztosan jobban tudhatod. -
lorcsi
veterán
válasz Boxer001 #1688 üzenetére
Persze h joban vagytok, mert valószínű mindkettőtöknek jött egy újabb jo kapcsolat ami könnyen feledtette az előzőt
DE ha akár az egyiknek nem jön egyből -vagy hamar- kapcsolat amiben jól érzi magát, neki ez baromi sokáig elhúzódhat & akkor iszonyat szar beszélni a másikkal, meg hülyeség is
Nagy szerencséje van azoknak akik az első variációba tartoznak...eladó: vadi új soundcore motion+
-
Boxer001
veterán
válasz Calibos #1697 üzenetére
Attól még hogy te ezt nem tudod elképzelni, attól még így van. Ez a bemesélés szöveg meg tudom, hogy poén volt, ill. annak szántad, de eléggé felnyomott...
lorcsi
Nem így volt...
Az a baj, hogy itt jól el lehet elmélkedni a dolgokon, csak nem kéne azt hinnie senkinek, hogy valami olyasmibe láthat bele, amit nem ő élt meg egy másik emberrel. Azt csak én és ő érezheti, tudhatja, senki más. Azt hiszem ezt lehet érteni, de soxor úgy érzem, hogy senki nem fogja fel ezt, pedig egyértelmű.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest