Hirdetés
Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz Moddingfan #123 üzenetére
Ilyenkor már aludni kéne Ejnyebejnye
-
SzalaiG
addikt
válasz Moddingfan #1678 üzenetére
Az ilyen lány való feleségnek, nem?
-
I_Am
veterán
válasz Moddingfan #1737 üzenetére
A széttetovált gyúrós, aki verseket is ír.
Avagy mit takarhat a zord külső?
Holnap pedig Bálintosz naposz. Elkezdtem egy versikét, de tudatosan verset írni nagyon nehéz, valahogy spontán sokkal gyorsabban és könnyebben megy. Remélem sikerül befejeznem és megosztom majd akkor veletek azt is.
Boxi:
Drakula. De csak óvatosan, nehogy átborulj a ló túloldalára és baj legyen. Szóval hajrá, de nyitott szemmel.
SzalaiG:
Igértem képet a vers ihletőjéről. Egyelőre csak egy tablókép van róla még régebbről, de addig is. [link]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #1798 üzenetére
Csak itt az a gáz, hogy kettőjük közül a csaj a hülye, és ilyen 0 agyú nő van bőven az tuti. -
BLiNk3r
senior tag
ahm, nem kötekedésképpen, de én úgy tudom van egy olyan illemszabály, hogy éttermekbe, üzletekbe a férfinek kell elsőnek bemennie...persze ettől még lehet a csóka full tukó
-
deniro2
senior tag
válasz Moddingfan #1811 üzenetére
Mi az, hogy elavúlt? Minden illemszabály valami olyasmire vezethető vissza aminek valaha volt valamiféle gyakorlati haszna, értelme. Ha önkényesen szelektálunk, akkor abba a hibába esünk, hogy adott esetben másokat bunkónak titulálunk, holott ők is csak szelektálnak, csak épp nem ugyanazt, mint mi. Vagy mindent betartasz, vagy nem, de amennyiben válogatsz az illemszabályok között, ne szólj meg másokat.
Én nem tartom magam mások által kreált szabályrendszerhez, pusztán tekintettel vagyok a környezetemre, nem zavarom őket jobban, mint amit a magam számára elvárok.
Magyarúl, pl. étteremben azért nem eszek kézzel, teli pofával, mert nem illik, hanem, mert másokat ezzel zavarok. Tudni kell, hogy hol mit engedhet meg magának az ember. Kézzelzabálós étteremben nem fogok azért villával enni, mert az illik, hiszen ott ez ami másokat zavarhat. -
rlazol
veterán
Boxer001: a nők szeretik, ha imponálnak nekik, nyilván minél butább valaki, annál inkább a pénzen keresztüli egyszerű imponálás is megteszi. A menő kocsi, a napszemcsi stb. Egy okos nőt nem veszel le a Ferrariddal egy butát se a Goethe idézettel. Viszont a buta azt hiszi, a külső minden, van ideje is arra, hogy órákat töltsön a szoliban és plasztikai sebészhez járjon. Ez viszont nem jelenti azt, hogy egy szép, hibátlan testű nő nem lehetne okos. Én egyetemre járok nyolcadik éve - káprázatos nők vesznek körül, akik okosak is. Sajnos annyira, hogy én nem kellek nekik, de ennek anyagiakhoz semmi köze.
ipgirl: vannak. pl az anyám. Mellesleg lehet h nem várják el, de jól esik nekik...
GodHeart, Romeo23 - velem is hasonló esett meg, csak más nevekke. Én ott hibáztam, ha hibáztam, hogy többet adtam neki, mint amit ő adott adott pillanatban nekem (érzelmileg). Ettől ő egy kicsit meg is ijedt és nem is voltam neki kihívás. Ez van. Tanultam belőle és továbbléptem. Tegyétek ti is azt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #1894 üzenetére
Ezt neki ne magyarázd, mert ő nem így gondolja. Elég férfias gondolkodása van, de ezt nem feltétlenül negatív értelemben értem azért, csak azé mégis na.
-
SzalaiG
addikt
válasz Moddingfan #1898 üzenetére
Előbb-utóbb elkopnak az élek, majd ha elég sokat használja.
Jó az aláírásod. Elmentettem a gondolatok című dokumentumomba. -
faster
nagyúr
válasz Moddingfan #1904 üzenetére
Inkább kiszállok ebből a topikból, ez már eleve egy szar topik.
Persze nyavajogni értékválságon, meg azon, hogy az okos nőknek miért nincs jó alakja, az már színvonal...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz Moddingfan #1894 üzenetére
Nem esik rosszul. Tökre nem foglalkozom vele.
I_am: nyugi, nem körülöttem forog a világ, csupán görbe tükörként ellenpéldát is hoztam, ha már általánosítottatok (jó, énis azt tettem..)
Arról már nem is beszélve, hogy úgy ítélkezel emberekről, hogy igazán nem is ismered őket. (pl. a papucsot emlegető hozzászólásodban , amit fasternak szántál)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Moddingfan #1901 üzenetére
Közös a főzés, meg az autószerelés, meg mindenféle szerelés
''Tildy mindenképp magának akarja az ügyintézést, és ha nem kapja meg, akkor az válóok?'' Tudni kell jól választani Nem válóok egyébként."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest