Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Hát úgy még nem próbáltam Bár lehet, hogy finomabb, mint a keze
Nem akarok vészmadárkodni, de 29 Hozzád azért elég húzós lesz, főleg, hogy az elöző bnőd 15 volt. Ott azért akad egy 2es szorzó Szóval, lehet, hogy fordítva lesz, mint eddig. Te meséltél, most meg Téged fognak etetni Végülis, ha jó a tested, akkor 1-2 hónapot kihúzol vele, ha meg gyorsan adoptálódsz, akkor annyi idő alatt, akár fel is zárkózhatsz, ha az 15 éves csak megtévelyedés volt
Nem g3c1zésnek szántam, csak egy 29 éves nőnél általában édes kevés, hogy azt mondod neki, hogy szép a szeme. Vagyis ha nem érzed Magad erősen túlkorosnak, akkor max. úgy menj bele egy ilyen dologba, ha tudod mire számíthatsz. Mivel idősebb sokat kaphatsz és tanulhatsz tőle, de mikor ''továbblép'' és tényleg érzel valamit, csunyán fogod érezni Magad''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Joco
aktív tag
Szép dolog a szándék
Egy pár gondolat. Ha minden perced azzal tellik, hogy megtartsd, az már régen rossz. Alárendelt szerepet játszol. Ebből még jobban érzi, hogy ő irányít és ő van nyergben. Pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél.
Szereted??
Nekem, hogy ezt így, nemis nagybetűvel, de kategórikusan ki merjem jelenteni 4! év kellett.
Azt, hogy valaki bejön szép a szeme és vonzodsz hozzá + emiatt izgulsz ne dimenzionáld túl. Tudom bek@phatom, de őszintén gondold végig. Ismered egyáltalán? Vagy mi alapján jelented ki, hogy szereted?
Ha így nézzük én is SZERETEM Jessica Albát. Alig várom, hogy lássam, vagy beszéljek vele! 6x meggondolnám, hogy mit írjak neki sms-be!
Szép meg jó meg egyszerű amit írsz, csak nem szívesen nézném ha 1 hét múlva ilyen szmájlikkal lenne tele a hsz-ed. Nem azt mondom, hogy hagyd a nőt és fuss, csak tudd legalább egy picit, hogy mit csinálsz. Ha egy Veled egykorú lányt választasz, ahhoz is elég jónak kell lenni, hogy tényleg partnerek legyetek, +7 év, hát ahhoz meg kb. az kell, hogy ő vlmi csendes-óceáni szigeten nőtt fel, te meg 12 éves korod óta magad tartod el. Szóval csak ésszel, még mindig azt mondom.
Hidd el nekem, lesz annyival dominánsabb ő kettőtök közül, mint amennyire Te voltál a 15 éves lánnyal''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
rlazol
veterán
Joco-nak teljesen igaza van abban a ''szeretem'' dologban, ha most ennyire oda vagy érte, mi lesz, ha megismered? Jobban szeretni fogod? lehet?
Az ilyen ''sokáig csak álmodozom róla'' kezdetű kapcsolatokbal (saját tapasztalat) az a nagyon veszélyes, hogy mivel nem ismered, de gondolsz rá, ideologizálod, és ez veszélyes, mert könnyen kiderül, hogy nem olyan tökéletes. Ami nem baj, mert senki sem az (kivéve engem, ez az egyetlen hibám a szépségem mellett), de ha arra készülsz, hogy az, akkor már a legkisebb ''hiba'' is nagy kiábrándulást okozhat.
Amúgy (mint már valahol írtam) ismerek én is olyan párt ahol 20-25 a lány javára és semmi gond. Sok függ persze a lányon, neki (érthetelen, miért, csodaszép lány) sok évig nem volt előtte pasija.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Joco
aktív tag
-
pussy_cat
tag
Szija!
Nagyon ritkán írok ide, de most úgy érzem meg kell osszam Veled az én élettapasztalatomat!
Nem vagyok már mai csibe! Megismerkedtem egy nálam 5 évvel fiatalabb fiúval, nagyon jól éreztem Vele magam, de be kellett látnom, hogy túl fiatal a gondolkodásmódja hozzám, gyermek még. Szegény nagyon összetört és nem tud kimászni a kátyuból, pedig nem adtam alá a lovat sosem, nem áltattam, egyszerűen csak barátként kezeltem, sajnos ma már nem beszélünk, de ez hosszú történet...
Aztán pár hónapra rá korcsolyázás alkalmával megismerkedtem egy ''fiúval'', nem érdekelt a kora, nem érdekelt semmi, hihetetlen mód egy hullámhosszon voltunk/vagyunk és remélem leszünk is, úgy érzem benne megtaláltam azt amit eddig kerestem. Amióta megismertük egymást hisszünk a meglátni és megszeretniben.
Hidd el, ha szeret a Hölgy, akkor nem számít a kor, csak érezzétek egymást. Igen, azt még nem mondtam, hogy Kedvesem 7 évvel fiatalabb mint én... De nála csodálatosabb emberrel még nem találkoztam, az a leg gyönyörűbb a kapcsolatunkban, hogy mindketten féltjük a szerelmünket, féltjük a másikat. Szeretem, hogy érettebben gondolkodik bizonyos helyzetekben mint én, az meg kifejezetten hízelgő, ha engem néznek fiatalabbnak...
S hogy mit tegyél? Add magad, mindig csak magad!!!!!!!
Légy Boldog azt kívánom!Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
pussy_cat
tag
Szija!
Keresd csak nyugodtan, de ne vidd magad túlzásba... Bár én imádtam amikor Kedvesem annak idején folyamatosan keresett (msn, sms, telefon, e-mail, és minden kommunikációs eszköz, na jó füstjeleket nem adott, pedig ha most így belegondolok... )
Nálunk is téma a korkülönbség, de annyira nem központi jellegű, inkább a szülők miatt aggódtunk, de szerencsére az én szüleim elfogadják úgy ahogy vagyunk, nekik az számít, hogy mosolyogjon a szemünk Apám még most is húsz éves gondolkodású, bár 60 év felé jár... Anyám pedig úgy is néz ki, sok húszéves megirígyelhetné... (pedig ő is 60 felé jár)... Jajj honvágyam lett, nagyon szeretem Őket
Minden jót nektek!
[Szerkesztve]Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
Sátán44
addikt
Na végre Más jelentkező nincs a csajra? Úgy érzed befutó vagy nála? Egyedül lakik? Viszek még filmeket,vidd át hozzá és nézzétek meg ezeket is Sajnos a bélyeggyűjteményt azt nem adom Csak ügyesen csináld és tudod kicsit rámenősebben a dolgokat
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
mefistofeles
addikt
Azért az, hogy balf...sznak tartod azokat akik nem mernek odamenni, az egy elég kemény vélemény. Lehet, hogy már voltak negatív élményei és azért bátortalan, vagy alalpból félénk szegény. Segíteni kell őket, ha lehet, ahogy én is tettem több ismerősömmel. Persze tuti recept nincsen, hisz minden nő más (ettől gyönyörű az egész) de ha sikerül összeboronálni őket az igazán jó érzés........
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ladybug
őstag
Helyesen gondolod. Viszont azért lássuk be, hogy ha már egy tartósabb kapcsolatban élnek (nem pár hónap), akkor idomulnak is egymáshoz a felek. És ez nem direkte megy végbe, hanem szinte láthatatlanul. Vesznek egymástól is szokásokat, tulajdonságokat. Emellett persze a saját egyénisége megmarad, csak jön hozzá plusz is.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Joco
aktív tag
Ha akarod bántásnak veszed, már kezdem unni, hogy folyton bocsánatot kérek...
Értem én az örömödet, mert sikerült összejönnöd a szomszéd lánnyal, de! Próbálj egy kicsit kiegyensúlyozottabb lenni. Nem baj, ha örülsz, de azért próbálj korlátokkal élni. Magad miatt. Mert ha teszem azt két nap múlva kiderül, hogy mégis csak játszott Veled, akkor meg 3man tekerhetünk itt, hogy eltántorítsunk az öngyilkosságtól. Ne reagálj túl mindent, mert az nem egészséges.''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Joco
aktív tag
Elég éles volt a váltás, még ahhoz képest is, hogy az ember kivirágzik, ha szerelmes. Ennyit jegyeztem meg. Szárnyalj nyugodtan, örülök az örömödnek
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Sátán44
addikt
Na wazze GRATULÁLOK Nagyon örülök,hogy végre találtál egy normális csajt és aki nem is akárhogy néz ki. Pont hozzádillik,szép, sporto(s)l,aranyos kell ennél több?! Az előző b.nődhöz képest ugrottál egy keveset. Szervezhetnénk majd egy közös talit, elvihetnénk az asszonyokat moziba
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest