Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
agrarfiatal
senior tag
ha nem akarsz neki udvarolni, mert mint írtad van barátja és nem is akarsz összejönni vele akkor oda menjetek ahová te akarsz. Ha nem tetszik max kiszáll a kocsiból aztán arra megy amerre akar (hazamegy aztán beszáll a bratyó partyába )
ladybug: ha ilyen kéne akkor szerinted itt lennénk? (az ilyen csirkék csak arra jók....)
[Szerkesztve]tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
bobsys
veterán
válasz agrarfiatal #1602 üzenetére
biztos nem az eszéért szerette
viszont mivel pénzelte ezért biztos kussolt a csaj, nem volt vele probléma, azt csinálta amit mondtakEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
faster
nagyúr
válasz agrarfiatal #1603 üzenetére
ha ilyen kéne akkor szerinted itt lennénk?
Már nem azért, de a kettő nem kizáró dolog. Ha másmilyen kéne, itt lennél? -
ladybug
őstag
válasz agrarfiatal #1603 üzenetére
Ez igazán megnyugtató. Bíztam benne, hogy ezeket a válaszokat kapom.
Van még remény...Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #1454 üzenetére
Az ex-barátnőm barátnője azóta nem hívott, pedig már vasárnap visszajött Londonból. Lehet, hogy nekem kellene hívnom? Közben megtudtam, hogy van barátja, de akkor mi a francért akart pl.: elmenni moziba?
Végülis mindegy, ma este házibuli lesz ha minden igaz 10 nővel, és velem együtt 4 fiúval. -
I_Am
veterán
válasz Boxer001 #1590 üzenetére
Na akkor első randin ne is nyúlj úgy hozzá. Akkor fog igazán tisztázódni kettőtök között, hogy merre hány lépés. Ha első alkalommal meg tudod állni, hogy ágyba viszed, akkor észnél leszel annyira, hogy meglásd magadban és benne is, hogy merre szeretnétek tovább folytatni. Magyarán csak sex, vagy már érzelmek és ki tudja....?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
tiv83us
veterán
Semmikepp nem lett volna felesleges
Ha a holgy nem az en izlesemnek megfelelo lett volna akarmilyen teren is, akkor azt bantam volna egesz eletemben hogy, otthon maradok es soha nemtudom meg mit hagyok ki Jonnom kellett es kesz
Az mar csak a pozitivum a dologban, hogy meg szerelmesebb vagyok mint valaha es olyannyira elment az eszem, hogy le is kotottem magam vegleg es tenyleg olyan minden mint ahogy ''elkepzeltem'' /ez egy hulye szo, mert nem kepzeltem semmit, inkabb csak abrandoztam/, sot...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tildy
nagyúr
Offban már említettem, de msot itt is. Úgy néz ki 3 hónapra egyedül maradok
Öröm az ürömben, hogy kéthetente vagy havonta látom majd a kedvesem.
Viszont imádok bújni, ez így hanyagolva lesz. Remélem bejön páromnak az új munkahely"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sátán44
addikt
válasz agrarfiatal #1623 üzenetére
Sztem nem a szépsége után döntöttek,hanem....
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátánné
tag
Hát igen Kelemen Anna! Nagyon buta nő! Nem az értelem hanem a butaság süt a fejéről! Fiúk!:Ne akarjatok ilyen nőt!
''Ha világot akarsz látni vegyél, egy atlaszt!'':)
-
SzalaiG
addikt
Ezt most kaptam mailben:
Füst Milán:
'' A házasság négy lábon álló asztal. Először is szeretnetek kell egymást,. Másodszor hasonló kell, hogy legyen az életstílusotok. Harmadszor meg kell értenetek egymást szexuálisan. S negyedszer, a házasság gazdasági kapcsolat is. El ne felejtsétek!'' -
tildy
nagyúr
válasz Sátánné #1626 üzenetére
Jaja tudod, trendi ruhák, meg trendi kinézet...Csoda hogy nem találta emg a trendi topikot itt a ph-n
Sátán: hát izé.. Én nem ilyen plüssmacis világban élek. Sőt szerintem dokihoz vinném, ha azt hozna ide...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
ladybug
őstag
válasz Boxer001 #1612 üzenetére
Mi baj lenne abból, ha az első személyes talin szex van? Felnőtt emberek vagytok,akiknek szüksége van szexuális kapcsolatra (nem csak szexuális kapcsolatra persze). Kiadjátok magatokból az elfojtott energiákat...
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Boxer001
veterán
válasz ladybug #1640 üzenetére
ááá köszönöm a bíztatásotokat! Most már nyugodt szívvel esünk majd egymásnak. (ő eddig is nyugodt volt, én se vagyok szívbajos) Meg itt már többről van szó, ne úgy képzeljétek tényleg el, hogy csittcsatt, aztán csókolom.
SzalaiG
Attól még nem biztos, hogy így van.
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
- Mi a nőzés ellentéte?
- ???
- A hímzés. -
SzalaiG
addikt
válasz Boxer001 #1646 üzenetére
Sok szerencsét!
Bocs csak féltelek. Az előző kapcsolatod végén is te húztad a rövidebbet és nem szeretném, ha megint megégetnéd magad. Én legutóbb úgy pofára estem, h még most is sebes a képem.
Más.
Schell Judit interjú: [link]
Ő egy igazi Nő. Jó kontraszt a lentebb említett szőkének.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest