Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek - Archívum VI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2051) g4dg3t válasza tiv83us (#2050) üzenetére


g4dg3t
senior tag

hat meg a gyerektartas levonasa utan :DDD

(#2052) rlazol válasza tiv83us (#2050) üzenetére


rlazol
addikt

most már munkanélküli segély... :DDD

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2053) fokukac


fokukac
nagyúr

hát ezt a sztorit szeretném nevezni ebbe a topicba is... ;)

[link]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#2054) Sátán44 válasza fokukac (#2053) üzenetére


Sátán44
addikt

Lol :DDD Összetörik a kocsiját ő meg szerelmes lesz :C

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#2055) rlazol válasza fokukac (#2053) üzenetére


rlazol
addikt

na EZ igen!!!
azt hittem lefordulok a székről...

adtam neki egy betétapot=elismertem, hogy az én hibám?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2056) fokukac válasza rlazol (#2055) üzenetére


fokukac
nagyúr

nem, a csaj a hibás. baleset esetén betétlap-csere van a résztvevők között.
aztán a biztosíók rendezik.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#2057) rlazol válasza fokukac (#2056) üzenetére


rlazol
addikt

azt gondoltam h a csaj a hibás, de akkor miért írta, ''hogy legyen egy jó napja, adok egy betétlapot''? nem az a normál?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2058) Calibos válasza rlazol (#2057) üzenetére


Calibos
addikt

mindegy, az már egy másik topikba tartózik. :)

(#2059) I_Am válasza tildy (#2015) üzenetére


I_Am
veterán

Érdekes, hogy számodra mindig ugy jön le minden (akárhol is nézem mostanában), hogy ellenkezhess és megmutasd magad. A kissebbségi komplexusod próbálod ezzel kicsit kiélni és ellensúlyozni vagy mi?

Komolyan, az autós totyikban valaki véleményt alkot, hogy számára miért nem jó egy autó és Te mész is ellenkezni, mintha a gyártó fizetne Neked. Vagy az off-ban egy teljesen felesleges hsz-nek keritesz hatalmas feneket.

Itt is, valaki beírja, hogy általában egy kapcsolatban hogyan kell viselkedni és Te máris jössz, hogy nem igy, nem ugy, mert Te igy meg Ti úgy...

''Gáz az, hogy csak akkor büntethető valaki, ha egyártelműen bizonyították azt, hogy megerőszakolt valakit.''

Nem szerintem nem az a gáz, hanem hogy a törvény nem tesz különbséget és nem húz határt, hogy ha egy 60 éves öreg pasi sexel egy 17 évessel vagy ha egy 22 éves srác teszi mindezt. És nem erőszakra kellene gondolni csak simán a sexre. De majd ha netalántán Neked is lesz gyereked, lehet kicsit megváltozik az a hatalmas véleményed.

Good Luck.

Mostantól én is távoztam a totyikból. Hajrá...

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#2060) Viszlát


Viszlát
addikt

A tegnapi témával kapcsolatban kutakodtam kicsit és megtudtam, hogy nem is olyan egyszerű ez a korhatáros dolog. A régi felosztás ( 14-ig gyermekkorú, 14-16-ig kiskorú, 16-18-ig fiatalkorú, megszűnt valamikor a rendszerváltás utáni első mszp kormány ideje alatt.

Alapvetően a törvény szempontjából létezik kiskorú (18. életévét be nem töltött) és nagykorú (18. életévét betöltött) ember. Ezek a határok vonatkoznak pl. a veszélyeztetés esetére is. A nemi erkölcs elleni vétségek más kategóriába sorolhatóak. Nemi erőszak esetén a határvonal a 12(!). életév: ''Súlyosabban minősül a cselekmény, ha 12. életévét be nem töltött személy sérelmére valósítják meg.''

A megrontás már más tészta: ''201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.''

Tehát ha valakit megerőszakolsz, teljesen mindegy, hogy 14 vagy 44 éves. 14 év alatt mindenféleképp bűncselekmény a közösülés. Erőszak esetén minősített eset ha 12 év alattival teszed, ami azért érdekes, mert csak 12 év alatt veszik figyelembe azt, hogy tulajdonképpen kétszeres bűncselekmény történt (14 évnél fiatalabbal közösült és erőszakkal kényszerítve tette).

Rosszabb a helyzet mint gondoltam. Lehet kövezni.

Szerk: forrás: www.magyarorszag.hu és a BTK.

[Szerkesztve]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#2061) tildy válasza I_Am (#2059) üzenetére


tildy
nagyúr

I_am valamit félreértesz.
''Itt is, valaki beírja, hogy általában egy kapcsolatban hogyan kell viselkedni és Te máris jössz, hogy nem igy, nem ugy, mert Te igy meg Ti úgy...''
Én meg azt mondtam, hogy SZERINTEM általában nem így van.
Mert én nem ezt láttam magam körül.
Azt viszont láttam, hogy ha valaki más véleményen van mint te, akkor kb mit képzel, hogíy más véleményen van , biztos vele van baj,jóhogy már nem záratsz pszichiátriára be engem.

''A kissebbségi komplexusod próbálod ezzel kicsit kiélni és ellensúlyozni vagy mi?'' Nem. valószínűleg nem. Sokkal mélyebb dolog annál, és sokkal szomorúbb is.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2062) birno


birno
addikt

Sziasztok!

Nem biztos, hogy szorosan a témához kapcsolódik, de a segítségeteket kérném.
Múltkorjában néztem a neten egy leirást úszó mécses készítéssel kapcsolatban.Ott egy üvegtálba öntöttek színezett vizet, majd olajat rá s bele egy kanócot.Nekem az tetszett a legjobban, hogy ha megfelelő méretű tálba van rakva akkor szépen bevilágítja a szobát a mécses lángjára lengedező fényekkel. :)
Ötleteket várnék, mivel lehet ilyen hatást elérni, úgy hogy mutatos is legyen.
Kipróbáltam egy söröskorsóba rakott egyszerű mécsessel és nagyon jól nézett ki, de egy meghitt estén ez nem megoldás. :D

Olyan megoldás kellene ami szép s illő egy esti együttléthez s lehetőleg nem túl drága.
Várom a tapasztalataitok!

(#2063) tildy válasza birno (#2062) üzenetére


tildy
nagyúr

Színes Üvegváza? vagy kristálytál?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2064) Calogero válasza rlazol (#2057) üzenetére


Calogero
addikt

Na én adtam a betét lapot neki, ezzel elismertem hogy én okoztam a koccanást ezért az én biztosítóm fogja fizetni a kárt. Az ő biztosítási besorolása marad Alapon, nekem meg mind1, mert nálam nincsen ilyen besorolás, mert tkg-nak van vizsgáztatva a Pajer-om
Az csekély káromnak pedig ott van a CASCO.
Délután megyünk kocsikázni valami kis forgalmú útra. Ő fog vezetni, hogy leküzdje a félelmét, mert az eset után fél vezetni.

(#2065) birno válasza tildy (#2063) üzenetére


birno
addikt

A kristálytál már így is drágának hallatszik. :)
A váza nem tűnik rossz ötletnek, megnézem milyenek vannak.
Köszi!

(#2066) Gh0sT


Gh0sT
addikt

Tanulságos történet:

Férfias voltam, vakmerő, szabad és hosszú hajam volt.

A feleségem ismerkedett meg velem, és nem fordítva. A feleségem valósággal üldözött a szerelmével. Mindegy, hogy hova mentem, ő már ott volt. Ennek már 12 éve. Akkoriban egy megrögzött motoros voltam, csak fekete pólót, kopott farmert és motoros csizmát hordtam, és hosszú hajam volt.

Természetesen volt öltözékem a különleges alkalmakra is. Olyankor fekete pólóban, kopott farmerban és fehér tornacipőben jelentem meg.

A házimunka csak gond volt, amit ha csak lehetett elkerültem.

De szerettem magam és az életem. Így ismerkedett meg velem. ''Te vagy az álompasim. Olyan férfias vagy, olyan vad és szabad.''

Hamarosan véget ért a szabadság, mert úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Miért is ne, férfiasan vakmerő voltam, majdnem szabad és hosszú hajam volt.

Mindenesetre csak az esküvőig. Nem sokkal előtte hallom, hogy mondja: ''Legalább fodrászhoz elmehetnél, végül is jönnek a szüleim az esküvőre.'' Órákkal, - nem napokkal és végtelen könnyekkel később beleegyeztem és egy rövid divatos frizurát vágattam magamnak, mert mégiscsak szerettem őt, és akkor mi van, férfias voltam, vakmerő, majdnem szabad és a fejemre nőtt. Olyan kedves voltam.

''Szívem, úgy szeretlek, ahogy vagy'' susogta nekem.

Az élet rendben volt, bár a fejem kicsit fázott. Békés közöslétek hetei következtek, amíg a nejem egy nap egy nagy táskával a hóna alatt megjelent előttem. Hozott egy inget, egy kötött mellényt/pulóvert (már a szó hallatára is futkos a hideg a hátamon) és egy új nadrágot és azt mondta: ''Kérlek, próbáld fel ezeket.'' napokkal, hetekkel, nem hónapokkal és végtelen papírzsebkendővel később engedtem, és hordtam az inget, a kötött cuccot és a
szövetnadrágot. Majd jött a fekete cipő, zakó, nyakkendő és divatkabát. De én férfias voltam, vakmerő, halál csinos és a fejemre nőtt.

Aztán következett a legnagyobb harc. A harc a motorért. Igazából nem tartott sokáig, mert a fekete öltönyben, ami mindig csíp és szúr, nem igazán lehet harcolni. És még a lakkcipő is nyomta a lábam, ami szintén megpuhított. De nem baj, férfias voltam, nyárspolgár, majdnem szabad és egy kombit vezettem, és a fejemre nőtt.

Az évek során jöttek a harcok, amiket a könnyek tengerében mind elveszítettem. Mosogattam, vasaltam, bevásároltam, slágereket tanultam meg kívülről, vörösbort ittam és vasárnaponként sétálni mentem. És akkor mi van - gondoltam én, papucs lettem, rab, szaruléreztem magam és a fejemre nőtt.

Egy szép napon a feleségem elém állt becsomagolt bőröndökkel a kezében és azt mondta: '' Elhagylak.'' Teljesen meglepődve kérdeztem, hogy miért. ''Már nem szeretlek, mert úgy megváltoztál. Már nem az a férfi vagy, akit valaha megismertem.''

Nemrég összefutottam vele. Az ''új'' pasija egy hosszú hajú motoros szakadt farmerban, tetoválásokkal, aki lesajnálóan nézett rám.

Azt hiszem, hogy küldök neki egy sapkát.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#2067) bobsys válasza Gh0sT (#2066) üzenetére


bobsys
addikt

ez ironikus történet, csak kár, hogy igaz
hirtelen az jutott eszembe a végén, hogy szájbavágás
akkor most aggresszív vagyok

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#2068) Nimda válasza Gh0sT (#2066) üzenetére


Nimda
addikt

:Y...hát igen...lehet én vagyok túl szörös szivü,bár lehet nem ez a legmegfelelöbb szó erre,de én már az elején elfojtom az ilyen ''meg akarlak változtatni'' megnyilvánulásokat...

(#2069) tildy válasza birno (#2065) üzenetére


tildy
nagyúr

Jaj nem kell olyan drága kristályvázákra/tálakra gondolni, elég ha van benne néhány minta, egy kis ív, satöbbi. pl. ilyen: [link](bár félek, hogy ez műanyag:F)
[link]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2070) rlazol válasza Gh0sT (#2066) üzenetére


rlazol
addikt

részvétem.
De tudod, a hajadad meg lehet növeszteni, kopott cuccokat is lehet venni, motort meg pláne. Ha nem érzed jól magad, tegyél ellene.

Calogero: :R te aztán uriember vagy. Kisasszony kocsija totálkár vagy javítható? Ámbár mostmár mindegy, végülis van egy pajerotok... :)

mellesleg I_Am: te vagy a topic bölcse, el ne menj, mert utolérlek és megverlek. ;]

[Szerkesztve]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2071) rlazol válasza Nimda (#2068) üzenetére


rlazol
addikt

néhány dologban még oké. De semmi olyanhoz nem engedek nyúlni, ami a lényemet jelenti. Pl. a hajam még oké, mert előbb-utóbb ugyis le lesz vágva. De aki a fényképezőgépemhez (akárcsak gondolatban is) hozzá mer nyúlni annak segítek pakolni a bőröndjeit...

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2072) Calogero válasza rlazol (#2070) üzenetére


Calogero
addikt

Lökhárító, 2 első lámpa, motorháztető, hűtő..... ( a két gallytörő, és a vonóhorog roncsolt rendesen, de javítható

(#2073) tildy válasza Gh0sT (#2066) üzenetére


tildy
nagyúr

Tényleg tanulságos történet, főképp ha azon kezd el az ember gondolkodni, hogy valójában ki a hibás a nő vagy a férfi:U Ki ragaszkodott dolgokhoz, elveszítvén ezzel szabadságát, boldogságát satöbbi?
Fordítottjára is lehet látni példát , amikor a nő változik így meg.
''Én uralom a helyzetet vagy a helyzet uralkodik rajtam?''

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2074) Nimda válasza rlazol (#2071) üzenetére


Nimda
addikt

Igy vagyok én a számitógéppel...:DDD

(#2075) rlazol válasza tildy (#2073) üzenetére


rlazol
addikt

a férfi. mindig a férfi a hibás.
jelen esetben hagyta, hogy elvegyék, ami a lényétt jelentette.
URALKODÁS? tildy kedves, de mindig ide lukadsz ki? szerintem BOLDOGSÁG. ez a kulcs, ezt keressük. Annak a kedves egy része, de nem egésze. Nélküle lehet, csak vele teljesebb. de ha ő többet vesz el, mint amennyit hozzáad, akkor 22-es csapdája.
Nem viselném el, ha bárki is uralkodni akarna felettem, és nem azért megyek haza, hogy uralkodjak bárki felett. Boldog és szabad akarok lenni és kész.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2076) tiv83us válasza rlazol (#2075) üzenetére


tiv83us
veterán

''...jelen esetben hagyta, hogy elvegyék, ami a lényétt jelentette''

Nem szabad hagyni magad es majd rajon es feladja. Ha pedig nem akkor le kell lepni.

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#2077) tildy válasza rlazol (#2075) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem mindig ide lukadok ki, csak msot olvasom Anthony de Mello A szeretet útja könyvét.
''Mit tehetsz azért , hogy boldog légy?Semmit sem. Azon egyszerű oknál fogva, hoy már most boldog vagy.Hogyan lehetne valaki az, ha már most is az?De ha ez így van, akkor miért nem érzed, hogy boldog vagy?MErt az agyad állandóan boldogtalanságot kreál.Hagyd el a fejedben a boldogtalanságot, és akkor azonnal felszínre kerül a boldogság, amely állandóan veled van''

Uralkodni valakinek valamin és viszont hagyni uralkodjanak az emberen: ragaszkodás. Ragaszkodás olyan dologhoz, ami érezzük, hogy nem jó, mégis ad (egy csekélyke) boldogságot, és úgy gondoljuk megéri.

Örülök, hogy boldog és szabad akarsz lenni;) Én is.


(Nem, nem mindig a férfi a hibás, a nő sem volt piskóta:U )

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2078) rlazol válasza tildy (#2077) üzenetére


rlazol
addikt

hát, ezt az idézetnek nagyon nem érzem.
Én nem vagyok boldog. nem azért, mert az agyam boldogtalan akar lenni, hanem mert tulajdonképpen semmim és senkim nincs aminek/akinek örülni tudnék.
ez van. majd kilábalok belőle és megint boldog leszek.
rgaszkodás=uralkodás/uralkodni hagyás?
talán egy bizonyos pontig igaz, de nem sokáig.

tiv83us: kábé ezért vagyok most egyedül. de inkább egyedül és szabadon mint bárhogy de korlátozottan.

[Szerkesztve]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2079) tildy válasza rlazol (#2078) üzenetére


tildy
nagyúr

'' hanem mert tulajdonképpen semmim és senkim nincs aminek/akinek örülni tudnék.''
Jól értem, hogy amiatt nem avgy boldog , mert nincs igazán olyan ember /vagy tárgy vagy bármi, aminek a léte örömet okozna neked? És ha lesz (amit igazán szeretnél) akkor boldog lennél? Jól érzem , hogy kötöd bizonyos dolgokoz a boldogságod? (ragaszkodsz, így is mondhatom).

Voltam már oylan helyzetben, hogy úgy éreztem, minden okés munkahelyen is, meg itthon is, mégsem voltam igazán boldog.

Lehet nincs iagaza ennek az embernek, amit ír, lehet tök hülyeség, de perpill nekem ad egyfajta mentőövet, amin talán ki tudok mászni abból a bizonyosból.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2080) ladybug válasza Calogero (#2064) üzenetére


ladybug
őstag

Ez a sztori csúcs. :C
Kellemes időtöltést a hölggyel. Csak vigyázz, nehogy másokkal is így akarjon ismerkedni. ;)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2081) rlazol válasza tildy (#2079) üzenetére


rlazol
addikt

ezt ne itt folytassuk, írok egy privit...

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2082) Nimrod válasza rlazol (#2078) üzenetére


Nimrod
addikt

Én nem vagyok boldog. nem azért, mert az agyam boldogtalan akar lenni, hanem mert tulajdonképpen semmim és senkim nincs aminek/akinek örülni tudnék.

Ha megtalálod azt amivel/amiben/akivel jól érzed magad, akkor megtaláltad a boldogságot is.

(#2083) tildy válasza Nimrod (#2082) üzenetére


tildy
nagyúr

Magyarán mástól/más dologtól/ külső tényezőtől teszem függővé az ''én'' boldogságom?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2084) Nimrod válasza tildy (#2083) üzenetére


Nimrod
addikt

Inkább harmóniának nevezném, a hiányát pedig ürességnek.

(#2085) SzalaiG


SzalaiG
addikt

Köszönöm a hsz-eket. Tanulságos volt.

Ghost: az élet kegyetlen, de: Aki menni akar annak az útjából el kell állni.
Sajnos ez nálad a 22-es csapdája. A kedvére tettél és ez lett a baj, ha nem tettél volna akkor az lett volna. Az embernek elsősorban mindig önmagának kell megfelelnie.

(#2086) Integra válasza Nimrod (#2082) üzenetére


Integra
titán

ez faszság
örülj hogy van melód, örülj hogy van hol aludnod, van mit enned
örülj az apró dolgoknak amik segítenek megtalálni más dolgokban is az örömöt
ez a befordulás sehova sem vezet.
találd meg az egyensúlyt az önbizalom, a remény és a tenni akarás, a jövő és a célok között.
ez a fajta önsajnálat a létező legrosszabb

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2087) Gh0sT


Gh0sT
addikt

Öööö... Lehet, hogy én vagyok a hülye, de az általam postolt történet nem rólam szól. De azért köszönöm a bátorító szavakat! :)

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#2088) Sátán44 válasza Gh0sT (#2087) üzenetére


Sátán44
addikt

A többiek még nem ismernek :)

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

(#2089) Gh0sT válasza rlazol (#2078) üzenetére


Gh0sT
addikt

''Ha valóban Boldog akarsz lenni, el kell szakadnod attól az egoista tévhittől, hogy a boldogsághoz indok kell. Ez egy hatalmas csapda: amíg hiszed, hogy neked valami boldogságot ad, addig hajszolni fogod, hogy megszerezd – így a nagy hajszában elfelejtesz boldog lenni. Ha meg megszerzed a boldogságod vélt tárgyát, akkor meg minden pillanatban attól fogsz félni, hogy elveszted – a nagy félelemben megint elfelejtesz boldog lenni. Ám a boldogsághoz nem kell semmi, nem kell hozzá indok. Csak az ego, az elme keresi az indokokat, mert képtelen felfogni az Élet ellentmondásokkal teli teljességét, tökéletességét. Az elmét az ok-okozati összefüggések létrehozása élteti, de mindez csak illúzió: amikor boldog vagy, arra alapvetően nincs indokod. Amikor igazán boldog vagy, amikor fekszel a tengerparton és napozol, amikor fáradtan hazaérsz, és jóleső sóhajjal belezuhansz az ágyba, amikor csak öleled a szerelmedet és nem gondolsz semmire… amikor valóban Boldog vagy, akkor eltűnnek az indokok. Sőt, még te is eltűnsz: amikor te magad vagy a Boldogság, akkor az egod, az elméd megszűnik! Ekkor csak vagy, s ez maga a Boldogság. S hogy miért vagy boldog, amikor nincs rá semmi okod, hogy boldog legyél? Mindenért és semmiért.''

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#2090) Nimrod válasza Integra (#2086) üzenetére


Nimrod
addikt

Félreérted, én rlazol hsz-ére reagáltam és abból idéztem, csak véletlenül megvastagítottam döntés helyett. :U

(#2091) Calogero válasza ladybug (#2080) üzenetére


Calogero
addikt

Köszönöm a jókívánságot
Azóta nem vezet egyedül.

(#2092) SzalaiG válasza Calogero (#2091) üzenetére


SzalaiG
addikt

És alakul a kapcsolat? Érzelmek?

(#2093) Integra válasza Nimrod (#2090) üzenetére


Integra
titán

szkuzi :R

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2094) Comm


Comm
senior tag

Sziasztok!

El kell mondanom valakinek az érzéseimet,mert nem szeretnék vele olyan embert megbántani,akit nem akarok.

Mostanában egyre jobban fáj,hogy ''álmaim Nője'' eltávolodik tőlem.Bármit teszek,mondok nem használ semmit.Valószínüleg bennem van a hiba,de hiába akarok megváltozni nem megy.Sokszor tűnődöm el azon,mi az értelme az egész életnek.Nem tudok rájönni miért kell ennyit szenvednem.Az a baj,hogy másokat is megbántok emiatt akaratlanul.Túl agresszív lettem és nem tudom levezetni a feszt.Hiába gyúrok stb. nem segít sajna :(.A fájdalom felemészti minden érzelmem és lassan egy érzéketlen ember leszek.Ettől félek a legjobban.Ma elhatároztam magam egy kis futásra,hátha kimegy belőlem a düh egy része.Remélem sikerül,mert ha ez sem használ,akkor a sárga házban fogok kikötni.

Ha valakinek van tippje,ami segít leküzdeni ezeket a gondokat kérem írja le!!! :(

The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

(#2095) tildy válasza Comm (#2094) üzenetére


tildy
nagyúr

Nekem is ez volt mostanában a problémám. Erőszakos és ellenekzős lettem emberekkel. Csak én nem amiatt, mert nem érhettem el vágyaim ''tárgyát'', hanem nem is tudom igazán mi miatt.
Meditálj, lazíts és beszélgess emberekkel. Akár idegenekkel is.
Take it easy;) (Én köszönöm ezt pár szót annak az embernek , aki már hetek óta ezt mondja nekem, de csak most fogtam fel:U;) )


Dühös mmeg amiatt vagy, mert amit akarsz, az nem úgy reagál, ahogy te szeretnéd. Ne akard, ne türelmetlenkedjm, ne várj el dolgokat. Hagyd , hogy a sors tegye a dolgát, és nem legutolsó sorban, ne rágódj, és ne légy paranoid, hogy jajj mi elsz ha , és ha amúgy, és ha nem így, satöbbi

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2096) Comm válasza tildy (#2095) üzenetére


Comm
senior tag

:R
Remélem sikerül lefaragnom valamit az indulataimből,mert érzem nem lesz jó vége ennek az egésznek.

The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

(#2097) Nimrod válasza Comm (#2094) üzenetére


Nimrod
addikt

A futás mindenképp jó ötlet, csak elkezdeni nehéz. :)
Én régebben meló előtt mindig futottam valamennyit és bizony jól esett, jó feszültségoldó, de persze csakis kint a szabadban és nem egy konditermi mókuskeréken.

(#2098) Calibos válasza rlazol (#2070) üzenetére


Calibos
addikt

még hogy a topik bölcse. :)

(#2099) Calibos válasza tildy (#2095) üzenetére


Calibos
addikt

mindezt betudhatod az öregedésnek.

(#2100) Calibos válasza Comm (#2094) üzenetére


Calibos
addikt

nők lapjában sok segítséget kaphatsz, mai számban olvastam ép, ha volt szerelmünk el akar menni akkor hagyjuk elmenni, ez az élet rendje.



Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek - Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.