Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek - Archívum VI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2751) #16741888 válasza burgatshow (#2745) üzenetére


#16741888
törölt tag

keményen? frankón? durrbele?:D
Azt elfelejtettem hogy minél keményebb, főleg a mondanivalója annál jobb.:)

(#2752) Eagl3


Eagl3
veterán

Látom ez a 17-18év elég rázós korszak sok ember életében, sajnálatos módon az enyémben is. :U Kb. másfél éve (akkor voltam 17 éves) volt az első komoly kapcsolatom kezdete. Azelőtt nem voltak ''lelki válságaim'' nők ?lányok? miatt. Éltem, élveztem az életem, folyamatosan buliztunk a barátaimmal, csajozgattam, minden szépvolt, jó volt mindaddig amíg :

Story a következő :U
Soha nem voltam egy jó gyerek, a mai napig nem nőtt be teljesen a fejem lágya :) sikeresen megbuktam elsőben és ugye következő évben ismét új osztály. Persze inkább a régi osztálytársaimmal haverkodtam majdnemhogycsak egész évben. Egyik volt osztálytársam összejött az akkori osztálytársnőmmel együtt voltak 1éve mikor másodikban olyan dolgot tettem amit a mai napig nem értem, hogy miért kellett. Elmentünk barátokkal bulizni ahol találkoztam a fent említett lánnyal (akkori osztálytársammal volt haverom volt barátnőjével :) ) elmondta, hogy szakított a barátjával, beszélgettünk, táncoltunk nagyon jól éreztük magunkat. Elszaladtam a pulthoz hoztam két tekilát, természetesen a citromot már közösen fogyasztottuk el. Mondanom sem kell, aznap este a sex-en kívül minden megtörtént köztünk. Másnap (szombat este) találkoztunk a lánnyal, nagyon sokat beszélgettünk, és az a lány, aki iránt a legkevesebb érdeklődést sem mutattam, nagyon megfogott.
Hétfőn iskola: kis milliószor elgondoltam, mit fogok mondani a srácnak, hogy fogok ezután a szemébe nézni annak aki teljesen megbízott bennem ilyen téren. Viszont vallanom nem kellett neki, mivel hétfőre már leadták neki a drótot. Odamentem hozzá, próbáltam vele megbeszélni a dolgot de várható reakciója volt ''Jobb ha elmész'' énis jobbnak láttam, ha nem erőltetjük ezt a beszélgetést. Nagyon jól kijöttünk az akkori barátnőmmel, mondhatni minden tökéletes volt 3hónapon keresztül rózsaszín köd stb. stb. de ezt gondolom nem kell elmagyarázni senkinek :U 3. hónap után jöttek a bonyodalmak. Éreztem, hogy valami nincs rendben a kapcsolatunkban, és bár én folytatni szerettem volna a kapcsolatot szakítottunk annak felyében, hogy neki szüksége van egy kis időre. Nem volt könnyű de megértettem az érzéseit. Nem beszéltünk sokat egymással dehát ugye 1 iskolába nemis beszélve, hogy egy osztályba jártunk elkerülhetetlen volt hogy ne találkozzunk, nem kis fájdalmamra :). Egyik héten nem jött iskolába, pont olyan időszakunk volt, hogy nem beszéltünk egymással. Megtudtam, hogy korházban van, este rögön fel is hívtam, hogy mivan vele (megjegyzem, nagyon rosszul esett, hogy nem hívott fel) valami goromba arcüreggyulladása volt ha jól emlékszem :( . A volt barátjának az édesanyja a korházban dolgozik és a srác bement meglátogatni, amiről én persze nem tudtam. Amikor taliztunk elmondta, hogy megint összejöttek. Ez nekem olyan érzés volt, mintha kidobtak volna a 3.-ról /ekkor bizonyosodtam meg arról, amit addig csak másoktól hallottam, de nem tudtam igazán megérteni a dolgot - hogyha egy lány időt kér, akkor már nagy valószínűséggel eldöntötte hogy mit szeretne, csak még nem biztos benne :) ). Teltek a napok, a suliban igaz ritkán voltak együtt gondolom a leányzó nem akart engem mebántani azzal, hogy a szemem előtt enyelegnek. Szép lassan elérkeztünk kapcsolatunk újjabb szakaszához, amikor majdhogynem minden nap találkoztunk. Nem volt jó a kettejük kapcsolata, állandóan veszekedtek (sex sem működött valami olajozottan ;] ) én persze mindig ottvoltam amikor beszélgetni, látni szeretett volna. Amíg együtt volt az akkori barátjával természetesen nem volt köztünk intim kapcs. még csók sem. Miután szakítottak majdnem minden nap találkoztunk, suli után fel apu lakására, kaja, pia, sex. minden ami kell. Tökéletes szeretői kapcsolat lett volna, ha nem lett volna bennem még mindíg az a szúró érzés, hogy ő kell nekem.
Ez idő alatt végig volt egy nagyon kedves leányzó az osztályban, akivel mindent megbeszéltem, sokszor taliztunk, lógtunk együtt. Persze ők jó barátnők voltak, azok a mai napig is hálistennek :)
Lassan eljött a nyár, mi mással is zárhatnánk a sulit, hát pincebulival ;] 3nap pia, sátrazás, bogrács nagyon feelinges volt 50emberrel 3napig inni :D Az imént említett lány helyi volt, természetesen ő is ottvolt a bulin. Első nap egész este vele beszélgettem, persze már volt bennem rendesen :D és megtörtént a dolog, életem egyik legjobb sexuális élménye. Másnap ugyen ez. Egész nyáron jártam hozzá a koleszhoz, nagyon jó volt együtt. Az akkori exem csak később tudta meg, hogy mi lefeküdtünk egymással, sokáig nemis nagyon beszéltek.

Végül összejöttünk a lánnyal (egy angyal :) ) életemben nem találkoztam még egy ilyen édes, szeretetre méltó, kedves leányzóval :B 7hónap boldogság, nem gondoltam volna, hogy képes leszek még szeretni valakit ''úgy''. És persze itt is elkezdődnek a bonyodalmak. Tegnap lettünk volna 8 hónaposak. Igazából ennek a kapcsolatnak sem én vetettem véget, hiába én mondtam ki.
Egyik nap este nálunk voltunk, nagyon rossz érzés volt, hogy már nem olyanok a dolgok mint 1hónapja, 2órán keresztül csak ültünk és egymás szemébe néztünk. Rossz volt látni a könnycseppeket a szemében, nemtudtam mire vélni és hová tenni a helyzetet, megőrített a szótlanság. Megöleltük egymást és életem legjobb egyben leghosszab csókja történt meg akkor. :) nem tudtunk, talán nem is kellett mondanunk egymásnak semmit.
Találkoztunk még 2x 3x de nekem nem megy, nem tudok közömbösen viselkedni vele, rajta is csak azt látom, hogy erőlteti a dolgot. Már 4napja nem beszéltünk, úgydöntöttem én nem hívom fel mostanában, ha szüksége van valamire vagy beszélni szeretne valakivel, tudja, hogy hozzám mindig jöhet. Nemtudom mit csináljak, nagyon hiányzik de ami nem megy azt nem szabad erőltetni, mert annak soha nincs jó vége :( .

Jól esett ezt kiírni magamból. :)

'' Emberi törvény: Kibírni mindent és menni, menni mindig tovább, még akkor is, ha már nem élnek benned remények és csodák! ''
/Hamingway/

(#2753) Lengyi válasza Eagl3 (#2752) üzenetére


Lengyi
aktív tag

Jó kis történet, én attól függetlenül reménykedek: #2725

(#2754) rlazol válasza Eagl3 (#2752) üzenetére


rlazol
addikt

Hamingway=Hemingway... :P

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#2755) Calogero válasza The DJ (#2744) üzenetére


Calogero
addikt

Pont akkor fog beütni a bumm, amikor nem számítassz rá

Milyen igaz (tapasztalat) :D

(#2756) The DJ válasza Calogero (#2755) üzenetére


The DJ
addikt

Ez a mondat a ti történetetekre 100%-osan igaz...a bumm meg főleg :D

Ezért is írtam, hogy az ember ha akarja, ha nem, megtalálja a párját, akár a legképtelenebb helyzetekben is...csak várni kell és nyitott szemmel járni :)

No meg ha belédjönnek, akkor jól megnézni ki is volt az :D

https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.

(#2757) Eagl3 válasza rlazol (#2754) üzenetére


Eagl3
veterán

Írd be a keresőbe mindekettőt, Hamingway - Hemingway :D

(#2758) adalbert1


adalbert1
veterán

Mostanában a sors ismét nagyon furcsa játékokat játszik velem a nők terén.

1. Megismerkedtem egy nagyon jól kinéző nővel, de sajnos nagyon buta, ráadásul gyerekes is. Ő már biztos hogy off, több szót nem is érdemel.

2. Rá kb. 1 hónapra (most szombaton) megismerkedtem egy szintén nagyon jól kinéző csajjal, aki ráadásul értelmes és nagyon sok dologban ugyanúgy gondolkozik ahogy én (ilyen lehetséges :F ). Egész este beszélgettünk és csókolóztunk és nagyon jól megértettük egymást (lehet hogy csak az ital -amiből most lényegesen kevesebbet fogyasztottam mint szoktam- vagy az endorfin hatása volt).
Olyan reggel 5 fele elkisértem haza, az úton végig ment minden ami addig, és mikor a búcúszásra tértünk, kifejtette, hogy nem adja meg a számát, meg hogy nem akar kapcsolatot (mondtam neki, hogy én sem :) , meg meg is akartam volna ismerni), és hogy bízzuk a sorsra, hogy találkozunk-e még. Ilyen koptató szöveget még nem nagyon hallottam :(( , és elég szarul jött le a dolog.

Záróként ennyi: Mostanában minden nő meg van bolondulva, vagy csak én akadok össze rosszakkal?

(#2759) ladybug válasza adalbert1 (#2758) üzenetére


ladybug
őstag

Vagy a rossz fajtát vonzod, vagy túl válogatós vagy. ;)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2760) nofreenick válasza adalbert1 (#2758) üzenetére


nofreenick
aktív tag

tudod hol lakik nem? ;]

(#2761) adalbert1 válasza ladybug (#2759) üzenetére


adalbert1
veterán

Van abban valami amit mondasz, főleg a válogatós részében :) , de egy szintnél nem lehet lentebb adni sajnos, annak nem lesz jó vége meg csak magamat csapnám be vele.

Az a furcsa az egészben, hogy valami komolyabbra vágyok, sosem a könnyed szombat esti kalandokat keresem, de valahogy mindig az lesz belőle, ami akkor pillanatnyilag jó, de utánna meg semmit nem lehet kihozni belőle.


Ez a rossz fajtát vonzod meg egy olyan állítás aminek szintén van valami alapja, de én úgy vettem észre, hogy inkább a nők erkölcsei lazultak vagy csak lasabban nőnek fel -Természetesen tisztelet a kivételnek - és vhogy. mindig egy olyan valakibe sikerül belefutnom aki az adott szituációt teljesen máshogy kezeli mint én. Másrészt amit kimondok azt úgy is gondolom, akikkel meg találkoztam azok nem így vannak ezzel.

(#2762) adalbert1 válasza nofreenick (#2760) üzenetére


adalbert1
veterán

Azért a zaklatás már büncselekmény nem? :DDD

Másrészt meg ha látnám értelmét szinte bármit ki tudnék deríteni róla, de így hogy nem adta meg a számát mintha burkoltan azt mondta volna, hogy ne is keressem.

(#2763) Boxer001 válasza adalbert1 (#2761) üzenetére


Boxer001
veterán

Ha magas a mércéd, akkor ne sírj, hogy ritka az olyan, akivel komoly kialakulhat.
Amúgy nincs ebben semmi furcsa, a csajnak csak egy könnyed esti szórakozás voltál, van ilyen, sok férfi is ugyanezt teszi, ez nem csak a nőknél van így.

(#2764) adalbert1 válasza Boxer001 (#2763) üzenetére


adalbert1
veterán

Gondoltam, hogy nem egyedi eset, ami történt.

De akkor azt nem értem, hogy miért sír a szája a csajnak, hogy őt csak kihasználják, meg hogy nincsennek értelmes férfiak (erre a másodikra mondjuk kapta a kontrát), meg stb.

Lehet, hogy báránybőrbe bújt farkas?

(#2765) QuarK válasza adalbert1 (#2764) üzenetére


QuarK
senior tag

Tipikus esete annak, amikor a kis mosott agyú liba próbálja kicsit többnek feltüntetni magát, mint ami. Nagyon úgy vettem észre, hogy a legtöbb lány, aki elkezdi erősen bizonygatni, hogy Ő bizony nem olyan, nem egyéjszakás kalandot keres, stb... Pont őket lehet a legkönnyebben ágyba vinni.

Valahol ez nagyon el van cseszve, de Te is észrevehetnéd, amikor árulás van; és nem belemenni a smárolásba, mert a kis generális odalenn hancúrkodna. Imho aki fél órás ismeretség után engedi, hogy a málnásból csemegézz; nem az áhított nőszemély lesz. Rossz helyen keresgélsz.

[Szerkesztve]

(#2766) Boxer001 válasza adalbert1 (#2764) üzenetére


Boxer001
veterán

Nem is írok semmit, QuarK tökéletesen felvázolta. Ezek a típusú nők nekem nem nők, kis ribik inkább. Hancúron kívül semmire nem jók.

(#2767) Azazello- válasza QuarK (#2765) üzenetére


Azazello-
senior tag

mar miert ne mehetne bele egy kis csokolozasba es tapizasba? csak megfeleloen kell hozzaallni nagy remenyek nelkul.

egy ejszakara... :)

Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

(#2768) QuarK válasza Azazello- (#2767) üzenetére


QuarK
senior tag

Egy kis hancúr, mellékhatások szinte nincsenek is... Legfeljebb egy pipacsvörös ex-pasi, aki szét akarja verni a fejed; valami egzotikus gombafajta; kis hepatitis... Meg hát lássuk be, akinek azért van elképzelése leendőbelijéről, és netalántán valahol még egy lélek is bújkál belül; az könnyen beleéli magát, hogy na, talán most, talán itt az üdítő kivétel... Aztán egy simogató pofárasés.

Persze, túloztam, és ez akár megfelelő alternatíva is lehet azoknak, akik már unják Kéz Klárát. És ugye, aki hülye haljon meg alapon, ha rá lehet venni a lánykát; és elnézzük, hogy sík lapos, miért is ne?

Én mindenesetre pár ilyen tapasztalat után inkább kihagyom a numerákat :)

(#2769) Azazello- válasza QuarK (#2768) üzenetére


Azazello-
senior tag

ez a felduhodott bika pasi inkabb csak a filmekben fordul elo, a fertozesekre pedig ott a gumi...

az igazit pedig ugyis ugy fogod megtalalni, hogy egyszercsak szembejon veled az utcan es mire eszbekapsz, addigra mar keso lesz :P

szerintem...

Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

(#2770) adalbert1 válasza QuarK (#2768) üzenetére


adalbert1
veterán

Mindannyiótoknak igaza van... Az a baj, hogy pont az a beleélős fajta vagyok, és ez nagyon sokszor visszaüt.
Aztán meg persze kezdődik minden előről.

Az a baj, hogy az ágyig viszont meg nem lehetett eljutni vele, tehát vhol. félúton van a kurva és a Nő között, talán értelmesebb irányba fejlődik tovább, ha meg nem akkor úgyis csak rosszabb lesz neki hosszabb távon.

(#2771) QuarK válasza Azazello- (#2769) üzenetére


QuarK
senior tag

Felduhodott bika: fordult már elő, hogy bizalomgerjesztő pofák ültek le mellém bájcsevegni; és (milyen rendes tőlük) figyelmeztetni, hogy kerüljem a lányt, ha nem akarok bajt.

Gumi: a szájban is jó sok cuki fertőzés tud meglapulni, plusz ha vérzik egy picit is az ínye, akkor még több cuccot tudsz összeszedni.

adalbert1: Az a baj, hogy az ágyig viszont meg nem lehetett eljutni vele, tehát vhol. félúton van a kurva és a Nő között, talán értelmesebb irányba fejlődik tovább: Rossz hírem van, a húsvéti nyuszi nem tojik tojást.

Másrészről, ha tudod, hol rontod el, miért kell újra és újra ugyanabba a hibába esni? :U

[Szerkesztve]

(#2772) adalbert1 válasza QuarK (#2771) üzenetére


adalbert1
veterán

Másrészről, ha tudod, hol rontod el, miért kell újra és újra ugyanabba a hibába esni?

Általában ezekbe a helyzetekbe úgy kerülök bele, hogy enyhén illuminált vagyok, és a hormonok is beindulnak. Itt vége van az akaratnak és az önuralomnak.

Valszeg már nem fog megváltozni, de azért a hasonlat jó volt. :)

Nekem is volt olyan hogy egy évek óta nem látott évfolyamtársnőm a nyakamba ugrott részegen, és hirtelen ott termet valaki, aki elég agresszívan próbálta a tudtomra adni, hogy nem kellene fűznöm a csaját. Szerencsénk volt, hogy közénk álltak páran.

(#2773) Eagl3 válasza QuarK (#2771) üzenetére


Eagl3
veterán

Ízesített gumi, tény, hogy nem a leg izgalmasabb, de semmi fertőzés, hameg nagyon rüszü a lány, akkor egye csak a sima gumi ízét ;]

(#2774) QuarK válasza Eagl3 (#2773) üzenetére


QuarK
senior tag

Olyan szépen mondtad -- valaki adjon zsepit, átszakadt a gát, nem tudom tovább tartani a könnyeim...

pées: :P


adalbert1: ''Általában ezekbe a helyzetekbe úgy kerülök bele, hogy enyhén illuminált vagyok, és a hormonok is beindulnak. Itt vége van az akaratnak és az önuralomnak.'' Menj egy léleképítő táborba, vagy ne igyál :) Tudod, mi a gond; tudod, mi okozza; tudod hogy lehetne helyrepofozni... :U

[Szerkesztve]

(#2775) sasa311 válasza QuarK (#2774) üzenetére


sasa311
veterán

Mingyá' fogadjon cölibátust és menjen papnak nem? ;]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2776) Eagl3 válasza Lengyi (#2753) üzenetére


Eagl3
veterán

Olyan jónak azért én nemmondanám :)

(#2777) QuarK válasza sasa311 (#2775) üzenetére


QuarK
senior tag

Brilliáns ötlet, erre nem is gondoltam. :D

(#2778) Eagl3 válasza sasa311 (#2775) üzenetére


Eagl3
veterán

Sztem ottis vannak semmireellő apácák... szvsz ha vannak pedofil papok biztos vannak kéjelgő apácák is :U

(#2779) sasa311 válasza Eagl3 (#2778) üzenetére


sasa311
veterán

Akiben komoly a hivatástudat és a hit, azt nem térítik el isten útjáról holmi fekete combrasimulós combfixes, magukat kéjesen kellető és szájuk szélét erotikusan nyalogató mélytorkú apácák... ;]

[link]

[Szerkesztve]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2780) Eagl3 válasza sasa311 (#2779) üzenetére


Eagl3
veterán

nice :D

(#2781) SimS


SimS
senior tag

Gyerekek - pánikhangulat :F

Nemrég ismertem meg egy csajt, akivel azóta is csak beszélek (1 hónap + / - 1 hét és chat, de főleg MSN). Bizalom az van mind2nkben egymás iránt és naon megkedveltem meg minden.

Vagy most hétvégén (de inkább jövőhéten) találkozunk először. És tudni kell h aggódok pár dolog miatt - én olyan figura vagyok aki nem akar lehetőség szerint megsérteni senkit és próbál(na) törődni az adott illetővel (lehet hülye szokás mert csak szopom a macibrét miatta, dehát...:F)

1. félek attól h csalódni fog, bár küldtünk rengeteg képet egymásnak (egymásról) meg 'beszéltünk' is már (telón meg msn be, mikrofonnal), de ...

2. korkülönbség az van (én vok öregebb), kicsit több mint 2,5 év :Y ami sztem naon sok - emiatt a nézetkülönbözőség miatt is van pár aggájom (bár naon sok dologba egyre gondolunk)

3. első alkalom h találkoznuk, de szte maradhatnék több napra, náluk aludni, egyebek...sőt ezt kifejezetten az anyja találta ki :Y - és nem akarok semmi 'olyat' tenni, ami nem volna még helyes, és azon is problémázok h (korkülönbség miatt is, nomeg távolság) milesz utána??? :(

végül naon egyezik a véleményünk és a fantáziánk 'egyes' szexuális jellegű témákban, de mégsem akarom kihasználni - mégis az ész leáll, ha a hancúrléc fel...:F

5let? :R

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540

(#2782) Bibby válasza SimS (#2781) üzenetére


Bibby
addikt

Hát ez elég durva így összességében.

1. Lehet hogy pont Te fogsz csalódni, lehet hogy Ő, lehet hogy mindketten. Benne van a pakliban, ezzel nem sok mindent lehet kezdeni. De ha szeretnétek találkozni akkor nem szabad előre leírni.

2. 2,5 év, attól függ hány évesekről van szó. Egy 20 és egy 22,5 éves remekül megérti egymást szerintem...

3. Na ez igazán durva, és elég felelőtlen kijelentés. Ő sem gondolhatja komolyan, azért a chat enyhén más mint a valóság.

Ελευθερια η θανατος

(#2783) St1 válasza SimS (#2781) üzenetére


St1
csendes tag

No para! Vedd lazábbra, mert feszült leszel és az nem biztos, hogy nyerő!
Ha taliztok és mégsem jöttök össze, attól még nem dőlt össze a világ! Két és fél év korkülönbség rettenetes... :D
Volt egy lány az életemben aki jóval fiatalabb volt nálam, mégis nagyon jól kijöttünk.
Első alkalommal sex? No! Ahány lány annyi féle. Van lányismim aki második randin már szeret tisztába lenni ezekkel a dolgokkal is, van amelyik meg húzza minél tovább...

''Nekem ne mondja senki, hogy ne legyek kemény. Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van... És ne is legyek kemény?''

(#2784) St1 válasza SimS (#2781) üzenetére


St1
csendes tag

3.: Anyja találta ki... és mi van, ha megvetik az ágyat az emeleten, 10-kor pedig felzavarnak??? Ha meg a lány rádzizzen, veszel egy mély levegőt, komolyan a szemébe nézel és határozottan megmondod, hogy Te ezt nem így gondoltad!

''Nekem ne mondja senki, hogy ne legyek kemény. Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van... És ne is legyek kemény?''

(#2785) sasa311 válasza St1 (#2784) üzenetére


sasa311
veterán

.... vagy odapörköl neki...

Hú de gonosz vagyok, büntibe is teszem magam egy órácskára.. ;]


Amúgy szvsz menj el, vesztenivalód nincs, ha valakinek valami nem jön be, akkor usgyi hazaslisszolsz...

Amúgy hány évesek vagytok?

[Szerkesztve]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#2786) The DJ válasza SimS (#2781) üzenetére


The DJ
addikt

Whehehe, ismerős néhány helyzet :D

A Szerelmemet akármilyen hihetetlen is chaten ismertem meg, és ugyanilyen helyzetben voltam, mint Te (a többnapos ottalvást kivéve ;] )
Bár a mi 8 hónapot beszélgettünk mindennemű találkozás nélkül, szóval amikor az első talira került a sor azt hittem mentem összesz*rom magam (már bocsánata csúnya kifejezésért, de ez az igazság :D )
Ilyen helyzetben természetes, hogy félsz a csalódástól, de nem szabad, hogy ez legyen benned, mert mindent elronthatsz a túlzott aggódással és félelemmel...el kell engedned magad, fel kell majd szabadulnod, azt kell adnod, aki vagy és akit megismert, hiszen azt az önmagadat fogja majd várni, akit chaten, msn-en megismert.
Akkor okozol majd csalódást neki, ha teljesen máshogy viselkedsz, mint amire számít...
2 és fél év korkülönbség egyáltalán nem sok, bár ez életkor függvénye is.
Ha 17 alatt van, akkor nem ajánlanám ezt az ottalvós dolgot...első talin pedig szerintem egyébként sem helytálló...
Bár ez is személyfüggő, nem szólok bele.
Amúgy hány évesek vagytok?

Ha pedig tényleg ilyen jól megértitek egymást és a véleményetek is megegyezik, jól el tudtok beszélgetni, akkor nincs mitől félned, csak légy az, akit megismert és ne görcsölj.
Semmit ne akarj görcsösen, légy természetes, ne nyomulj túlzottan, légy vele kedves és megértő.
A sexet pedig ne erőltesd egyenlőre.

De ha rádmászik ne lökd le ;]

Sok sikert, szurkolok!

https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.

(#2787) SimS


SimS
senior tag

1. köszönöm a véleményeket :R mindent megpróbálok majd, h ne szúrjam el...:B
2. a szex elsőre nekem is naon necces és vele is megegyeztünk h elsőre télleg túlzás volna - szal ez (kivéve ha 'kicsit' becsípek :D de ez nem fog fenállni ;])
3. nos, nem válaszolnék szívesen (bocs mindenki :F) az életkorra de sok a 2,5év - ja és mondjuk h még én is kevés vagyok - nemhogy ő :Y

majd 2hét múlva jelenkezem megint ;] :D immáron eredményekkel - ha érdekel valakit

és még1x kösz a reagokat ;) :R

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540

(#2788) St1 válasza SimS (#2787) üzenetére


St1
csendes tag

Legyél kemény, mint a selyem, lágy mint az acél! :D
Hajrá!!!! Legjobbakat... izé, egy kalappal!!!

''Nekem ne mondja senki, hogy ne legyek kemény. Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van... És ne is legyek kemény?''

(#2789) The DJ válasza SimS (#2787) üzenetére


The DJ
addikt

Várjuk a fejleményeket, ne izgulj, ne játszd meg magad, csak légy, aki vagy! ;)

https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.

(#2790) Lengyi válasza SimS (#2787) üzenetére


Lengyi
aktív tag

Sok sikert meg minden jót. Éni s csak azt tudom mondani, h magadat add ;)

én meg asse tom írjak e a csajnak msn-en, aki azt mondja igen 1-es gomb aki meg azt hogy nehogy ne írjak neki 2-es gomb ;]

(#2791) The DJ válasza Lengyi (#2790) üzenetére


The DJ
addikt

1-es gomb :D

Ragadd meg az alkalmat és írj neki...ha összejön megragadhatod őt, ha nem, akkor még mindig ott a szerszámod, amit megragadhatsz :DDD

P.s.: ;]

https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.

(#2792) Lengyi válasza The DJ (#2791) üzenetére


Lengyi
aktív tag

Frappáns válasz de fáradt vok ;] hajrá Tomcsi-én

(#2793) SimS válasza Lengyi (#2790) üzenetére


SimS
senior tag

1es gomb

abban nincs semmi rossz sztem ha msn en is toltok egy kis szöveget - ott sokkal nyíltabbak az emberek minden témában ;];];]

előttem szólónak van ám igaza :D:R

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540

(#2794) Boxer001 válasza SimS (#2787) üzenetére


Boxer001
veterán

Te figyeljé má. :) Ha még a korodat se mered leírni, feltételezem, hogy szemtelenül fiatalok vagytok...
Ebben az esetben sztem...hát mit mondjak, ott alvás náluk...na mindegy, te tudod. Ezzel kisegítettelek. :D Hajrá. :D
Lengyi
1-es. Bazze még ezen is gondolkozol, hogy msn-en dumálj-e egy csajjal? Azé beton kemény vagy. ;] :D

(#2795) SimS válasza Boxer001 (#2794) üzenetére


SimS
senior tag

Igazad van, említettem h még én is fiatal vok - nemhogy ő

az ottalvás csak azért fog sztem állni, mert nekem se erőm, se pénztárcám nem bírja h minden hétvégén utazgassak pestre :F
így meg kb min 1 nap együtt - de igyexek jófiú maradni :B sőt... :))

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540

(#2796) Lengyi válasza Boxer001 (#2794) üzenetére


Lengyi
aktív tag

Lehet nem fiatalok hanem épp 40éves a srác és nem akar égni ;]
Jah amúgy az msn-es cucc inkább csak szóljak valamit baromság :) Kemény vagyok mint a kakasz@ar

(#2797) SimS válasza Lengyi (#2796) üzenetére


SimS
senior tag

:B most megfogtál :P

:DDD;]

Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540

(#2798) ladybug válasza SimS (#2781) üzenetére


ladybug
őstag

Először is fel a fejjel. Ha msn-en vagy chatan ismerkedsz, akkor ugye tistában kell lenned azzal, hogy ha komolyabb kapcsolatot akarsz, akkor találkoznotok is kell élőben. Tehát a csalódás benne kell, hogy legyen a pakliban. de mindamellett ott van a másik oldal is, azaz, hogy szimpatikusak lesztek egymásnak.
A korkülönbség szerintem nem akadály semmilyen téren. Ha te 17 vagy ő meg 15, akkor természetesen a szex-szel ne nagyon siessetek. De máskülönben nem hiszem, hogy ez gondot jelentene, főleg, hogy írod, hogy azonos hullámhosszon vagytok.
Az első alkalom....Ez a legemlékezetesebb, a legizgalmasabb és a legszebb. Ne parázz. Próbálj meg nyugodt maradni, bár tudom, hogy ez nehezen megy. A lényeg, hogy ne láss rémeket.
Ha édesanyja ajánlotta fel, hogy aludj ott, akkor szerintem nyugodtan élhetsz a lehetőséggel. De ne élj vissza a bizalommal.

A szexre visszatérve....GONDOLKODJ. Bármilyen nehéz is, de előbb az eszedet használd, ne a f@rkadat. Különösen, ha ilyen fiatalok vagytok. Nem kell azt elsietni.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2799) Lengyi válasza Lengyi (#2796) üzenetére


Lengyi
aktív tag

utolsó szó 1. betűje b :B hülye vagyok és szerelmes :)

(#2800) QuarK válasza SimS (#2795) üzenetére


QuarK
senior tag

Meglátjuk tudsz-e javítani a ''megismertem-a-chaten-és-aztán-hetek-múlva-talizunk'' kapcsolatok statisztikáján. Ráfér.

ladybug: Ide illesztem be, mert ide biztos visszanézel majd:

[kép]

;]

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek - Archívum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.