Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#44089) Apollyon válasza zoltanz (#44087) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Ez tudod attól is függ, hogy miért, és hogyan lett vége. Nyilván ha azér lett vége mert pl. el kellett vkinek utazni, vagy mert így látták jól vagy vmi, akkor nem..

De X (nem is olyan rövid) együtt eltöltött idő után amikor az egyik fél a másik bizalmát kihasználja és még paraszt is vele, simán megérdemli hogy utána leszarják, és ilyen helyzetben Te sem kívánnál mindenféle jót neki, nem azt mondom hogy rosszat, én sem akarok senkinek sem rosszat, csak simán nem beszélek többet velük.

Lirion: Igen különbözik az esetünk, de itt mindkét esetben a nő volt a nem együttműködő fél, ebben megegyezünk. De tökmindegy, ki szakított, megvan mindkét esetnek a nyomós indoka, hogy miért lett vége.

Engem meg hidd el, k*rvára nem érdekel, pont azon vagyok hogy elfelejtsem. Az hogy ideges leszek a gondolatától még nem azt jelenti hogy érdekel, hanem még bánt a dolog, ennyi. Eléggé friss még, nem évek óta volt, hanem alig több mint egy hónapja, és még egy hete is jött a hülyeségével.

Most már remélem nem fog, ha fog, akkor is csak egy piros X az ablakára, meg delete, a számát már nem tudom mert kitöröltem, szal rajtam nem múlik :D Haveroknak is megmondtam hogy nem kell beszélni róla, nem kell felhozni, nem kell kérdezni, kész.

Így hogy nem hallani róla, szépen feledésbe vész, az idő megoldja. ;)

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.