- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Jajj gyerekek, ha már azt sem tudjátok elviselni ha egy nő betesz ide néhány bölcs idézetet, mi lesz ha majd lesz csajotok?
-
törölt tag
válasz
CarajoEsp #44783 üzenetére
Általánosságok egyébként is elhangzanak bőven.
De ebben az állandó idézetek formájában idegesítőbb. Nagyon olyan kinyilatkoztatás szaga van így, szerintem ez a legzavaróbb benne.(#44784) zoltanz:
Ha a (férfi) főnököd felb*ssza az agyad, lehet nem ez lesz a megoldás mégsem.
Női főnöknél már lehet igen. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Evgenii #44774 üzenetére
Nem, csak mások nem szóltak érte, mint mi.
És nekem személy szerint azzal volt gondom, hogy próbálunk a realitás talaján maradni, egy olyan topikban, ahol a "Dugd meg", mint örök érvényű megoldás szerepel. Mégis, ezt kevésbé érzem elrugaszkodottnak, mint az általad beirkált kétszázhatvankét idézetet, amelyek olyan szirupos általánosságokat mondanak ki, ami kiveri a biztosítékot.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #44769 üzenetére
Azért van ennek a szöges ellentétei is.
Pl John Bonham a Led Zeppelin világ legjobb (tanúlt szaktekinéjek szerint is) dobosa volt, és soha nem tanulta. Van aki valami, meg van aki csinálja. -
orbano
félisten
válasz
Evgenii #44771 üzenetére
1. a stílusod miatt szekálnak, nem áltasd magad, hogy az újoncságod bárkit is érdekel. Leeza kisasszonyt is addig cs*sztettük, amig össze nem szedte magát. De ez bárkire elmondható, az őshonos topiklakók is elég kemény íveket kapnak, ha okot szolgáltatnak rá. Néha még én is, bár ez azért ritka, a stílusom szinte tökéletes.
2. nem vagy tisztában a flame fogalmával, itt abból egy deka sem volt. Bár az idézeteid...
(amúgy tudtad, hogy az idézetek végére szokás odabiggyeszteni azt, akitől idézel?) -
zoltanz
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #44769 üzenetére
Jó ok, de nem aztmondom, lehetnek fokozoatok intelektuálisan, bár ebben sem vagyok biztos mindig. Miért ne tuna egy érettségizett simán beszélgetni egy diplomással?
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
zoltanz #44767 üzenetére
Szerintem valahol az alábbi történet világít(hat)ja meg, hol lehet a kutya eltemetve:
Jancsi hazamegy a munkából, leül az asztalhoz és megkérdi:
- Töltöttkáposzta van?
Julcsa elé teszi a töltöttkáposztát, Jancsi megeszi, majd Julcsa eléjetérdel és lesz*pja.
Így megy ez öt éven keresztül. Egyszer, mikor Jancsi megint hazaér, Julcsa megkérdezi:
- Te Jancsi! Miért van az, hogy hazajössz, mindig megkérdezed van-e töltöttkáposzta,
megeszed, én lesz*plak, de sohasem beszélgetünk?
- Jó - mondja Jancsi, és hátradõl. - Mi a véleményed Baudelaire költészetérõl?
- Ki az a Bódler?
- Na látod. Töltöttkáposzta van?A * a kiskorúak és mimózalelkűek miatt szerepel, a történet meg nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség álláspontját, stb.
-
Gergő_
őstag
válasz
elmoraan (r) #44759 üzenetére
30-40, egy gyerekkel...szerintem
Tényleg sok az idézet, bár azt sem értem minek szekáltátok
-
zoltanz
nagyúr
Érdekes a diplomások álatlában minimum ugyanilyen,esetleg magasabb iskolai végzetséggel rendelkező párt keresnek. Ugyan ez értettségivel rendelkezőknél nincs általában.
Nem csak ettől lehet boldog valaki sztem.
-
lorcsi
veterán
válasz
Csakénvagyok #44765 üzenetére
az nem valami sok
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Evgenii #44745 üzenetére
Először is, nem állítottad, csak épp a megnyilvánulásaid olyanok, mint egy 14 évesnek, aki épp most fejezte be az "Én kicsi pónim" összes epizódját.
De ez nem baj, csak ne gyere azzal, hogy a dug@s előtt, meg kell beszélni a fél Madách életművet, ráadásul ebben a formában, mert szerintem ez elég gyerekes kijelentést, másrészről fordítottan se igaz, hogy beszélgetni egy jót, csak dugás után lehet.
Orbano: Pedig, ti is kipróbálhatnátok, lehet megváltozna a szexuális életetek
-
orbano
félisten
válasz
elmoraan (r) #44759 üzenetére
viszont tuti 14 év fölött, mert már érti a rekurzió fogalmát. bár a nyelvtan meg annyira nem megy, szóval kétesélyes. lehet, hogy egy bukott 14 éves?
-
orbano
félisten
válasz
elmoraan (r) #44751 üzenetére
jaa így már vili
bekaphatod
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
elmoraan (r) #44747 üzenetére
Elcsesztem, ez orbanonak ment volna (a 44-re), csak valahogy homokszem került a gépezetbe.
-
orbano
félisten
válasz
Evgenii #44745 üzenetére
egy határozók nélküli kijelentő mondatot hintettél el. azak után azzal érvelni, hogy ezt nem általánosságban értetted, egy óvodás szemantikai értelmező képességeit sejteti kendnél.
szint meg biza van, jó is, hogy hazaértem a 10 napos franciaországi kanbuliból, így talán helyrebillen a topik tesztoszteron-egyensúlya
-
Evgenii
tag
válasz
elmoraan (r) #44747 üzenetére
Lehet, hogy az úriember mondandóját nem kívánom megérteni semmilyen formában!
-
törölt tag
válasz
elmoraan (r) #44740 üzenetére
Ne izéjjj, volt ... is!!!!
-
elmoraan (r)
aktív tag
Azt a rabló, mennyi felkiáltójel termett ebben a topikban, mióta nem jártam erre.
Ez valami új szabály, hogy pont, vessző, kettőspont, pontosvessző, kérdőjel és szögletes zárójel helyett is ez alkalmazandó? -
Evgenii
tag
Egy újabb idézet!
"Minden, amit tesztek Ti vagytok, a tietek, árulkodik rólatok, hogy milyen is a szívetek!
Van, szív mely nem tud feledni,
És van, szív mely nem tud szeretni,
És van szív mely egy csókba belehal,
Szerelem, bukás, van diadal!
És van szív, amelyből sugárzik a jóság,
És van szív, mely tűzbe gerjed, és éget,
És van szív, mely rideg és kegyetlen,
És van szív mely csupa ígéret,
És van szív mely végtelen gazság,
És van szív mely ragyogó igazság,
És van szív, mely egyszerű esetlen,
És van szív, mely nem ismer irgalmat,
És van szív, mely nem ismer hatalmat,
Van gyenge, van erős, van hideg,
Van számító, mely márvány és rideg,
Van szív, mely eltörik egy gyilkos szóra,
És van, mely véresen hullik a szűzi hóra." -
Evgenii
tag
"Az meg evidens, hogy egy kapcsolat mind2 félt formálja valamilyen szinten
"
Erről egy idézet jutott eszembe:
"Ha változtatni akarsz az életeden, akkor százezer lépés fájdalmával kell megküzdened. Elindulsz, egy lépés fájdalom. Továbblépsz, még egy lépés fájdalom, de ebben az egy lépésben hogyan lenne benne a százezer lépés fájdalma? A gyáva ember ettől az egy lépés fájdalmától fél. És racionális hazugságokkal próbálja megmagyarázni, hogy miért is nem teszi meg. Mert aki fél, az elkezd kifogásokat gyártani, hogy megmagyarázza a saját szegényes lelki bizonyítványát. Ahelyett, hogy szembenéznénk azzal, mit tettünk magunkkal, elkezdjük sajnálni magunkat. Ami jajveszékelésbe fordul, majd marjuk magunkat, hogy lehettünk ilyen hülyék. De még mindig nem változtatunk." -
Ijk
nagyúr
4 éven keresztül időszakosan jöttek elő ezek a konfliktusok. Megpróbáltam megváltozni, sok dologban meg is változtam, de vannak amiben egyszerűen kudarcot vallottam. Ez van én se vagyok tökéletes, csak ahhoz közeli
A viccben ugye a férfiak elvárásai a kaja, pia, szex, és tényleg, kisarkítva de igaz. A szexért, és a szeretetért nagyon sokáig el tudunk menni, türelemben, kitartásban. Szélsőséges esetben ugye ezt hívják papucsnak. Nos, volt olyan hogy annak éreztem magam. -
Jojo5
őstag
válasz
Stalker-2572 #44732 üzenetére
Bizonyos elvárásai mindenkinek vannak ebben igazad van. Nem állsz össze minden jött ment rendezetlen nővel..
A változás alatt én a jellembeli változásokra gondoltam( Ha direktben akarnak megváltoztatni téged úgy értem )
Mert volt már arra is precedens az ismerőseim körében, hogy 1 rendes csajszival összejött egy jó nagy paraszt srác és a srác magától kupálódott ki a csajszi mellett... rá se ismertem...
Az meg evidens, hogy egy kapcsolat mind2 félt formálja valamilyen szinten
-
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44732 üzenetére
Minden kapcsolat kölcsönösségre épül!
A közösen véghez vitt tettek építő jellegűek. Míg az egyéni dolgok sok esetben csak rombolnak!
De, a mérleg elv úgyis életbe lép mindig! -
Stalker-2572
veterán
szerintem mindenkinek vannak elvárásai, csak nem biztos, hogy megfogalmazza őket (legyen hűséges, normális, kedves, odaadó, nézzen ki jól stb)
aki nem képes egy kapcsolatban változni, az sztem nem való párkapcsolatba (itt most szokásbeli és nem jellembeli dolgokra gondolok)
-
Jojo5
őstag
bazzeg ezt én se értem 4 hétig minden okés volt most meg hiányzik a társasága...
Ijk: Szerintem ez teljesen normális, hogy a másik fél felé nem támasztasz elvárásokat... ha együtt vagytok minden hülyeségetekkel együtt vagytok és így jó míg ez a megváltozatom a másikat dolog nem szokott jól elsülni szerintem
Lirion: Szerintem rosszul jött át amit írt 1-2 ember mert ez nem negatív előítélet akart lenni csak a rossz amit láttak egyesek a női oldalról... ez nem azt jelenti, hogy minden hölgy ilyen és így viselkedik csak vannak ilyenek is...
-
Evgenii
tag
Pont hasonlóról írtam [ebben a hozzászólásomban]!
De, ilyen esetben a különválás a (leg)jobb megoldás!
-
Ijk
nagyúr
válasz
Evgenii #44694 üzenetére
Vigyázni kell az elvárásokkal, mert az inkább a nőkre jellemző.
Én speciel soha nem mondtam, és nem is vártam el a barátnőmtől hogy megváltozzon bármiben is. Nem mondom hogy nem idegesítettek dolgok, de ezekkel együtt kell élni. Ellenben én jópárszor megkaptam miben nem vagyok tökéletes, min kellene változtatnom, miben kellene változnom, mit hogyan kellene csinálnom.
Végülis egyszerűen megoldódott a dolog, szétmentünk -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44725 üzenetére
Jó, az egy kicsit erős! De a lánykérő mondat odab***!
-
VIPowER
őstag
válasz
Stalker-2572 #44721 üzenetére
Evgenii sajnos még nem eléggé kifinomult hozzánk.
De később ő is a helyes (és nem a fárasztó) utat választja. -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44720 üzenetére
Ez jutott eszembe!
http://www.youtube.com/watch?v=BBjagVvxbPg -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44716 üzenetére
Bevezetést írtam, nem előzetest!
Egyébként, mindennek jó dolog részletesen épül fel ahhoz, hogy jó legyen!
Ház is van alap nélkül, és lehet is benne lakni! Csak amikor fél év múlva az ajtó nehezen nyílik, akkor jönnek rá az emberek, nem minden "jó" ami annak látszik... -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44714 üzenetére
Akkor az egész prűd lesz!
Bevezetés nélkül is van színdarab, csak épp nem sokan fogják megtapsolni... -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44712 üzenetére
De a jó szexet megelőzi egy kellemes beszélgetés!
Különben a szex minden lesz, csak jó nem, mivel nem lesz megadva neki a kellő hangulat, stb.! -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44710 üzenetére
Az se rossz!
Bár, olykor egy meditálással felér egy kellemes beszélgetés! -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44708 üzenetére
Ravi Shankar vagy Yanni zenéire?
-
Lirion
addikt
válasz
kaoszpapja #44690 üzenetére
Ha te azt a lemezt odaadod neki, elvágod magad tőle. Most nem fejtem ki, miért, ha érdekel szólsz és leírom majd.
Egyébként is elvetélt ötlet pont a szülinapi buliján bepróbálkozni, de te tudod.A többieknek:
Amíg így gondolkodtok, addig ne reméljetek normális csajt magatok mellé. Egyrészt meg sem érdemlitek ilyen negatív előítéletek, másrészt olyan csajt vonzotok be az életetekbe, amilyennek elképzelitek őket. -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44703 üzenetére
A puding próbája! Én azért tartom a szavam, és az elveimet, hogy becsületes, hűséges és monogám vagyok!
Sokan mondják, hogy "De van az a pénz...". Nálam nem!Sem anyagi, sem érzelmi téren!
Aki választottam, Őt fogadom el olyannak amilyen!
Aki külön elvárásosokat támaszt a partnerével szemben az alapvető, etikus dolgokon kívül, az voltaképp egy kreált képet szeretne, és nem egy önálló, egyéni egyediségű partnert!
Az esetek igencsak túlnyomó részében az ilyen ember életvitelében van az, hogy összejön valakivel, pár hét, esetleg hónap és jön az újabb. Mindaddig, amíg rá nem jön, hogy Ő sem hibátlan, és ha X-ben nem jött ez meg az, akkor Y-nek más hibáit nem lesz képes elfogadni!
De, ez az élet rendje! Van aki nem tudja honnan jött és mennyit ér, csak elvár! -
Evgenii
tag
válasz
Stalker-2572 #44701 üzenetére
"Testvér két úton nem járhatsz, keskeny út vagy széles válassz!"
Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest