Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
Nordik
őstag
Mitgondoltok létezik olyan, hogy egy lány annyira beleesik egy fiúba egy kis éjszakai kaland illetve egy találkozás után, hogy full lila köd körülötte minden?
Jelen esetben én vagyok az a srác. Szóval van egy lány aki kb. így érez irántam, én pedig ahogy egyre idősödök meggondolom, hogy összejöjjek e vele és nekem nem elég 1-2 találkozás a "szerelembe" eséshez... Vagy csak még nem jött el az a lány.
Megbántatni nem akarom, teccik-teccik, de valahogyan még húzom a számat és ma le is koptattam egy olyan dumával, hogy majd még meglátom mit szeretnék. Hát teljesen kétségbe volt esve. Szánjak még időt rá vagy haggyam a fenébe ha az első találkozáskor nem volt meg részemről az, hogy ez a lány kell...
Aktív témák
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest