- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
Thusor
őstag
Üdv mindenkinek!
Hát arra is sor került, hogy mások véleményt kell kikérnem nőügyekben.
Tehát röviden az a szitu, hogy van egy lány az egyetemen akit az utóbbi 7-8 hónapban egyre jobban megkedveltem. Először csak az egyetemen beszélgettem vele, majd később már MSN-en is. Ekkor még volt barátnőm, ezért sem gondoltam többre mint barátság. De azóta már szétmentem az akkori barátnőmmel.
Így az egyetemi lánnyal egyre jobban elmélyült a kapcsolatom. Az utóbbi 3 hónapban, már ott tartunk, hogy szinte minden héten találkozunk, elmegyünk kirándulgatni, sétálni. Próbáltam nála puhatolózni, hogy csak barátnak tekint rám, vagy többet is szeretne, mert sajnos ez a lány fiukkal is szokott barátkozni, így nehéz megállapítani, hogy most akkor tőlem mit is akar
. Eddig nem sokra mentem, nem tudtam belőle kiszedni, hogy van-e nála esélyem, mert egyszer tényleg csak barátként viselkedik, egyszer meg sokkal többként. Például most a vizsgaidőszakban, minden vizsga után elmegyünk a közeli parkba sétálni, illetve kiülünk beszélgetni. Ezen beszélgetések közben sokat ölelget, fogja a kezem, illetve sokat puszilgat, sokszor mondja hogy szeret, és még beceneveket is adtunk egymásnak...
Séták közben is Ő maga is elvárja, hogy fogjam a kezét és úgy sétáljunk. Ezért sem értem, hogy akkor most mit is szeretne...ha tényleg csak barátként tekint rám, akkor ez a sok ölelgetés, összebújás, puszilgatás nem túl sok véletlenül ahhoz, hogy tényleg csak barátja legyek? Az utolsó ilyen sétánk során is azt tervezgette, hogy egész nyáron mennyi helyre fogunk együtt elmenni...és milyen jó lesz a nyarat együtt tölteni.
Számomra a lány kezd többet jelenteni, mint egy barát....hát igen, nem véletlenül mondják, hogy fiú-lány között nincs barátság csak egy ideig, amíg az egyik nem szeret bele a másikba.
Az lenne felétek a kérdésem, hogy szerintetek mondjam meg a lánynak, hogy én többet szeretnék tőle mint barátság? Ettől azért félek kicsit mert mi van ha Ő nem szeretne többet, csak barátként tekint rám...ezzel pedig tönkretenném a kettőnk közötti kapcsolatot, de azt sem szeretném, hogy elfojtsam az érzéseimet. Hát most ebben a nagy dilemmában vagyok...
Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest